HírekVadon meta jelentés 2018. áprili...

Vadon meta jelentés 2018. április-májusáról

| 2018.06.03 09:00
3395

shaman artwork

Üdvözöl titeket újra a Vicious Syndicate, a Wild Report sorozatuk 9. részével! Lássuk milyen is egy nap ma a vadonban!

A jelentés a május 20-i napról alkotott becsléseink alapján került összeállításra.

Az eredeti cikk angol nyelven:

A The Witchwood megjelenésétől a mai napig csupán 22.000 lejátszott mérkőzésről szereztünk adatokat. Ez a szám azért tűnhet kevésnek, mert az is. Az új kiegészítők keltette izgalmak rengeteg játékost csalogatnak vissza Hearthstone-ozni, még a Wild formátumba is, ahol nincsenek évente rotációk. Sokatokban felmerülhet, hogy ennél azért jóval többen tartózkodhatnak a formátumban, ezért ismétlésképpen: a hozzánk elküldött adatmennyiségek alapján ez az elemzés nem adja vissza igazán az életet a vadonból. Ezért mi, a Wild Hearthstone közösség és a Vicious Syndicate Data Reaper csapata egy apró kéréssel szeretnénk hozzátok fordulni, mielőtt elkezdenénk a jelentést: kérünk titeket, hogy osszátok meg a játékban elért eredményeiteket velünk, a Vicious Syndicate-tel. Nagyon egyszerű és gyors az egész, és rengeteget segítenétek vele a projektünk fennmaradásában és fejlődésében is egyaránt.

A Witchwood alkalmával bemutatott kártyák jóval szürkébbeknek tűntek a The Frozen Throne és a Kobolds and Catacombs kiegészítőből kapottak után. A Holló évének első kiegészítőjének nagyon kevés lapjából nézték ki a játékosok, hogy hatást gyakorolhatnak majd a vadon körforgására. De az a kevés kártya tényleg jelentős változást hozott: a Baku the Mooneater és Genn Greymane kínálta olcsóbb vagy fejlesztett hősképességek megszerzéséért való megfelelési kényszer felforgatta a meta trendjét. Nekik hála mától, ha olyan lapok érkeznek, amik eddig nem lettek volna elegek egy paklihoz, akkor egy páros vagy páratlan megkötésű pakliban értékesé válhatnak, ezzel több lapot is szerephez jutattak a formátumban, az egyre hatalmasabb kártya mennyiség ellenére is. Csak ez a két kártya külön-külön 3 top meta paklit hozott magával a vadonba: az Even Shaman-t, az Even Paladin-t és az Odd Rogue-ot. Továbbá olyan kártyáknak is akadt hely, mint Lord Godfrey, a Rotten Applebaum vagy Azalina Soulthief. Ez alkalommal is voltak sztárolt lapok, amikhez rengeteg reményt fűztek a játékosok, de sem Lady in White, sem Shudderwock sikere nem tartott tovább a hype-juk végét követően.

Szóval bátran mondhatjuk, hogy Witchwood nagyon is hatással volt a vadon metájára, már jóval a legutóbbi balansz változtatás előtt.

Kasztok áttekintése és paklik

wild tierek

A már említett adat hiányaink miatt csapatunk nem tudott volna olyan táblázatokkal és diagramokkal előállni, amik érdemben tükrözhetnék a valóságot. Ez az ábra olyan paklikon alapszik, amiknek felkapottsága a Rank 4-es szinttől kezdve a legendás szintekkel bezárólag meghaladta az 1%-ot. A különböző paklik Tier szintekbe sorolása és sorrendbe állítása a nyerési mutatóikból viszonyítottak alapján lett rendbe szedve.

Tier 1

Az új páratlan-páros őrület hamar teret hódított a játékosok körében, aminek jele az előbb emlegetett 3 top meta pakli: az Even Shaman az 1 Manás Hero Power-jével és az overload-os lapjai segítségével tarja a curve-öt, majd a Flametongue Totem-mel, a Thing from Below-val és a Sea Giant-tel bekeményít az asztalon. A pakli eszközeivel, az asztalért folytatott küzdelemért az egyik, ha nem az egyetlen méltó kihívója a paladin aggro vonalának.

Az Odd Tempo Rogue Poisoned Daggers-ével hatékonyan képes megvédeni a térfelét és a Hunter-hez hasonlóan kellő nyomást is tud gyakorolni ellenfelére a penge körönkénti sebzésével.

Az Even Paladin-nak még elérhető a Call to Arms, Sunkeeper Tarim pedig még jó darabig vele maradhat, vagyis a pakli már alapból remek, de ehhez még dukál az 1 manás hősképesség is, így köreiben minden manáját ki tudja használni. Félelmetes paklija a vadon mélyének, ami ellen, ha elmarad a válasz az asztalára, az könnyen a meccsbe kerülhet. A kaszt új páros alakulatához a Secret és az Aggro Paladin is csatlakozott a Tier 1-nél.

Bár a Big Priest nem szerzett új lapokat Witchwood-ból, de továbbra is terrorizálja a midrange és kontrol paklikat, mivel nagyon kevés kaszt képes győzni a pap feltámasztó lapjaival.

Tier 2

Minden Warlock pakli csupán egy, de rendkívül erős kártyához jutott Lord Godfrey személyében.

A lassabb druida paklik egy újabb nyerő kombóra tettek szert King Togwaggle és Azalina Soulthief párosával.

Az Odd Paladin Tarim nélkül is megállja a helyét durva buff lapjaival, kifogyhatatlan dude serege élén.

Tier 3

Ennek a szintnek a lakói nem kaptak jelentős utánpótlást Witchwood-ból, így helyzetük stagnált: az Aluneth Mage és a Pirate Warrior még mindig bünteti a lassú warlock-okat és papokat, de nem bírnak a paladin-ok (és most már a páros sámánok) asztal jelenlétével.

A Dude Paladin-t konzisztencia terén felülmúlta az Aggro és az Even Paladin. A Murloc Paladin-nak nem esett új játékszer Witchwood-ból, de még mindig egy elfogadható választás létrázáshoz, amit a paladin-okra jellemző hatékony korai asztalépítésnek és a Murloc-ok hirtelen fenyegetőbe váltó természetének köszönheti.

A Combo Priest az olyan eltökélt profik paklija maradt, akik tapasztalatuknál fogva minden lapjából képesek kihozni a maximumot.

A kasztok értékelései

Druid

Ha a lassú druida paklik hívei vagytok, akkor a vadonban a helyetek: a Jade, a Togwaggle és a Malygos Druid is gyakori látvány errefelé, mind a Tier 2 alján foglalnak helyet.

A kaszt legújabb bajnoka a Witchwood megjelenésével megalakult Togwaggle Druid: ez a pakli sokkal kevesebb kombó elemből alkot, épp ezért stíluson belül sokkal gyorsabb a Malygos Druid-nál. De hogy mi is ez a kombó: Aviana-t kijátszva minden lény a kezünkben 1 manába kerül, majd ez után a maradék egy manánkból kitesszük Kun the Forgotten King-et, így megint lesz 10 manánk. King Togwaggle-lel kicseréljük a paklinkat (amit addigra elfogyasztunk a laphúzásainkkal) az ellenfelével, aki  még kap egy King's Ransom-ot. Erről a spell-ről pedig Azalina Soulthief segítségével szerzünk egy másolatot, így hiába játssza ki az ellenfél a következő körben a King's Ransom-ot, utána végül a paklija úgyis nálunk landol a spell másolatának kijátszását követően. Ez a terv bizony sikeresnek bizonyult, nem kevesen érték el a paklival a Legend 1-et.

Tohai Togwaggle Druid 10560

Pakli megtekintése

Malygos és a Jade Druid sem változott a Witchwood előttiekhez képest, az egyetlen kártya, ami előfordul náluk az a Ferocious Howl. Itt van még szegény Aggro Druid is, aki ez alkalommal a Tier 4-be esett vissza: egyetlen fegyvere a Big Priest-ek, Gaint és Cube Warlock-ok fenyegetéseire a Spellbreaker és a Glacial Shard, és sajnos ezek sem érnek valami sokat ellenük.

Bananaramic Malygos Druid 10020

Pakli megtekintése

Memnarch Jade Druid 7280

Pakli megtekintése

Jonahrah Aggro Druid 3760

Pakli megtekintése

Hunter

Baku új arcot adott a Face Hunter-nek: az első körtől kezében lévő Ballista Shot-tal pillanatok alatt képes szitává lőni az ellenfeleit. A páros manájú lapok mellőzésével olyan opcióknak jutott hely, amiket különben nem szoktak létra paklikhoz használni, ilyen például az Argent Squire és az Arcane Shot. Viszont rengeteg kötelező kártyájáról is le kellett mondania ezért: a Glaivezooka, a Crackling Razormaw, a Secret-ek, mindet fel kellett áldoznia az hősképességért, és máig kérdéses, hogy jó üzletet kötött-e.

Gunnolf Odd Face Hunter 4040

Pakli megtekintése

Big Hunter Kathrena Winterwisp-pel az oldalán még mindig híres a létrán: az elf íjász segítségével a vadász képes úgy felpörgetni paklija tempóját a lategame-nél, hogy közben zavartalanul játszhat továbbra is a lapjaival. Habár így kis bestiáknak helye nem lehet, de a taktika elég erős ahhoz, hogy megérje. RenoJackson Kathrena Cube Hunter paklijában elegyítette a Secret-es témát a Carnivorous Cube-bal, a Faceless Manipulator-ral és Ragnaros the Firelord-dal, hogy ellenfeleit teljesen felőrölhesse a meccsek végén. AppleCat Legend 1 lett áprilisban, az amerikai régióban egy anti-aggro verzióval, amiben a Witchwood Grizzly-vel ötvözte az alapot. A Greater Emerald Spellstone még mindig az egyik legjobb választás az ötös drop szerepére, a Naga Sea Witch nerfjével pedig végre megadathat a vadásznak szükséges szabad tér.

RenoJackson Kathrena Cube Hunter 12120

Pakli megtekintése

AppleCat Kathrena Grizzly Hunter 8200

Pakli megtekintése

Giant Hunter semmilyen értelemben nem nevezhető népszerűnek, de egy erős pakliról van szó: ellentétben a Giant Warlock-kal, a B tervekben kifogyhatatlan vadász pakli egy pillanatra sem torpan meg. Az ötödik körben óriásokkal elárasztott asztal után Deathstalker Rexxar folytatásnak tökéletes. Houndmaster Shaw komoly segítségére van a túlélésben, vele az óriások már kijátszásuk körében támadásra készek. A Wing Blast is egy kitűnő védekező spell, hozzá hasonlóra a pakli már jó ideje igényt tartott.

Johanrah Giant Hunter 9820

Pakli megtekintése

Mage

Witchwood nem hozott változást a mágus helyzetére: a kaszt hoppon maradt, paklijai nagyon kevés fejlesztést látnak. Rengetegen tesztelgették a Book of Specters-t nem egy összeállításban, eltérő eredményekkel. Továbbra is gyenge kasztnak számít a vadonban, mivel minden riválisával szemben sebezhető.

Aluneth

Az Aluneth Mage konzisztencia terén messze a legerősebb mágus pakli: a Secret-jeivel és Aluneth által felpörgetett paklijával, gyilkos irammal ront neki ellenfeleinek. Az itt lévő pakliban szerepel az új Arcane Keysmith, akivel a mágus képes tartani a curve-jét az egyébként híresen gyenge 4. körében.

GetMeowth Aluneth Mage 5440

Pakli megtekintése

Az Exodia Mage egy elfogadható counter pakli maradt: a Book of Specters-szel gyorsabban juthat hozzá kulcs lapjaihoz, időben kivitelezve kombóját. A pakli képes agresszívan végig pörgetni a lapjait anélkül, hogy aggódnia kellene a kombója elégetése miatt, mert a Simulacrum-mal képes korrigálni.

Bananaramic Exodia Mage 7000

Pakli megtekintése

Reno Mage mindig is nagyon erős választásnak számított agresszív paklik ellen, csak szenved a manával csaló vetélytársakkal szemben: a legtöbben a pakli előnyére hegyezik ki a játék tervet, míg a népszerűbb összeállításoknál el kezdtek szemezgetni N'Zoth, the Corruptor-ral, hogy legyen egy erős lategame win condition-jük. A feltüntetett pakliban megtalálható Baron Geddon is, aki Frost Lich Jaina-ként csodás asztalpucoláshoz és gyógyuláshoz egyaránt.

Bananaramic Reno Mage 14900

Pakli megtekintése

Paladin

Az Even Paladin a kaszt legújabb midrange felállása létrázáshoz: a Genn Greymane-nel olcsóbbá tehető hősképesség egy recept a sikerhez, és ez a paladin-nál működik. A Slizzle466 Legend 5-ös paklijából kikerült Tirion Fordring helyére egy Silver Sword került, megbolondítva vele a pakli térfelén lévő lényeket. Habár ebben a formában használják a legtöbben, de mi úgy látjuk, ez szerepel a leggyengébben a Tier 1-es paladin-ok közül.

Slizzle466 Even Paladin 9060

Pakli megtekintése

Secret Paladin a Bellringer Sentry-t nézte ki magának Witchwood-ból, de eddig nem találtak neki helyet: a játékosok többsége még mindig a Call to Arms-ot és a Spellbreaker-t használják négyes dropként, ahhoz pedig több Secret-re lenne szükség, hogy a harangozót a Mysterious Challenger-rel együtt lehessen használni. Mi egy „hagyományosabb” paklit ajánlanánk nektek, aminél a midrange meta alakalmából ismét előkerült az öreg Dr. Boom (aki eddig a vadon megteremtése óta túl lassú volt létra paklikhoz). A Call to Arms nerfjét követően elképzelhető, hogy a Secret Paladin-ok beszervezik a Bellringer Sentry-t egy nagy adag Secret kíséretében, de ennél a paklinál mindig érdemes számolni a legváratlanabb meglepetésekre is.

chai Secret Paladin 9660

Pakli megtekintése

Az Aggro Paladin – vagy másik nevén Breakfast Paladin – talán az összes agresszív paladin közül a legjobban viselheti majd a Call to Arms nerfjét: ez a pakli a vadon legrugalmasabb rémségeit – Nerubian Egg, Haunted Creeper, Shielded Minibot – és a kaszt legerősebb buffjaival igyekszik nevéhez hűen megreggelizni az ellenfeleit.

Sipiwi94 Aggro Paladin 3800

Pakli megtekintése

A klasszikus Dude Paladin-nak nem sok minden esett az új kiegből, de a Muster for Battle és Baku the Mooneater elválaszthatatlan barátok lettek. Lost in the Jungle, Quartermaster, Level Up!, csupa páratlan mana költségű lap, és így, hogy a pakli Odd Paladin mezre váltva szert tett a The Silver Hand-re, az ellenfeleinek mától minden egyes körüket meg kell becsülniük vele szemben. Adatfoszlányaink alapján jelenleg a Tier 2-nél tart, Aoierias például az ázsiai régióban Legend 15-ig jutott vele.

Aoierias 7720

Pakli megtekintése

Murloc Paladin-t még mindig jóval többet játsszák a standard formátumban, mint a vadonban: becsléseink szerint a sima Dude Paladin-nal együtt a Tier 3-ban tartózkodik. Az itt feltüntetett paklival a gazdája februárban, az amerikai régióban elérte a Legend 1-et.

GetMeowth Murloc Paladin 10800

Pakli megtekintése

Priest

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a Big Priest a vadon egyik legelnyomóbb paklija: bár nem szerzett új lapokat Witchwood-ból, de Barnes-szal a 4. körben még mindig nevetségesen hamar képes eldönteni a meccsek kimenetelét. Ha ez nem lenne elég, még feltámasztó spell-ekből is kifogyhatatlan: az asztalán mindig képes komplett falakat felhúzni akár a semmiből is, ráadásul a papnak a birtokában vannak a leghatékonyabb kártyák az ellenfelek térfelének lesöpréséhez (még a Giant paklik óriásait is beleértve (!)). Így, hogy a paklit nem érintik a standard lapok nerfjei, a Big Priest a jövőben is az egyik legjobb választás lesz, ha létrázásra kerül sor.

Big Priest 10620

Pakli megtekintése

Combo Priest sem talált magának új eszközöket Witchwood-ból, és mintha enyhe csökkenést is mutatna a népszerűsége: az új kiegészítő előtt (főleg a sárkány nélküli verzióinak) meggyűlt a baja az asztalra építő paklikkal, és a paladin-ok tovább terjedése és az Even Shaman felbukkanása sem kedvez a Combo Priest játékának.

Haze Combo Priest 3480

Pakli megtekintése

Dragon Combo Priest 3360

Pakli megtekintése

Dragon Priest továbbra is több játékot lát, még annak ellenére is, hogy ma nehezen lehet vele nyerni: eddig minden szinten többeknél is úgy tűnt, hogy a Spiteful taktika nem működik a vadon rengetegében. Viszont a sárkányok nagyon hatékony alapot nyújtanak a többi pap paklinak: a sikeresebb játékosok a kontrolosabb összeállításokkal diadalmaskodnak a legendás szinteken, hála annak, hogy akad náluk elég válasz a paladin-ok és a sámánok asztalaira.

Spiteful Dragon Priest 7160

Pakli megtekintése

Eon Control Dragon Priest 6520

Pakli megtekintése

Reno Priest népszerűtlen választás maradt a vadon létrájához: nagyon kevés játék kimeneteléről szereztünk infót, úgy hogy a Tier listáról hiányzik. Nem tudunk mit írni róla, úgyhogy csak megmutatjuk nektek Skylight pakliját, aki az amerikai szerveren Legend 1 lett.

Skylight Reno Priest 11920

Pakli megtekintése

Rogue

Witchwood erdejéből a zsivány új lendülettel vágott neki a vadonnak: hónapokkal ezelőtt még az egyetlen szóra érdemes felhozatala a Kingsbane Rogue volt, miután a Tempo és a Miracle Rogue mostanra már szinte teljesen kihalt. De a Baku erejével megteremtett Odd Rogue-gal újra van a kasztnak Tier 1-es felállása a létrázáshoz.

Végre változatosabbá vált a kaszt és nem csak a lassú paklik ellenszereként fordulhatnak hozzá a játékosok.

Az Odd Rogue rögtön a Tier 1-ben találta magát: rengetegek jutottak el vele Legend 1-ig is, roppantul erős pakliról van szó. Természetesen mivel vadonatúj, így a sorsa még koránt sem biztos: könnyen úgy járhat, mint a zsivány többi paklija, de pillanatnyilag ha rugózni akartok, akkor nem kell tovább keresgélnetek.

Goku Odd Rogue 10320

Pakli megtekintése

Kingsbane Rogue összeállítása és szereplése egyaránt változatlan: kontrol ellen erős, aggro ellen gyenge. Ezen tulajdonsága miatt rengetegen követelték a pakli nerfelését, de igen valószínűtlen, hogy mostanában történjen ilyesmi. Szóval a továbbiakban is keményen lehet vele büntetni a lassú játékot űző paklikat: az alábbi paklit Legend 1-be jutatták az amerikai szerveren.

Xuwang/Shackydaddy Kingsbane Rogue 6420

Pakli megtekintése

Shaman

A sámán az egyik legnagyobb nyertese a Witchwood-i időszaknak: az új Even Shaman a Tier 1 csúcsán áll, azonban többi paklija, az Aggro, a Jade és a Shudderwock Shaman változatlanul kihaló félben vannak, mert egyszerűen nem tudnak mit kezdeni az élmezőny tagjaival.

Az Even Shaman egy rendkívül konzisztens, kemény midrange pakli: a Thing from Below és a Sea Giant passzol az 1 manás hősképességéhez, amikkel hatalmas tempó előnyre képes szert tenni a sámán. Többek közt RenoJackson és Awedragon is Legend 1-ig jutott a páros paklival.

OfMonCala Al’Akir Even Shaman 6280

Pakli megtekintése

Awedragon Totemcarver Even Shaman 5740

Pakli megtekintése

RenoJackson Corsptaker Even Shaman 7080

Pakli megtekintése

Ami ma a legnagyobbat zuhant a számok tekintetében, az az Aggro Shaman: az összeállítás olcsó sebzésekkel és olyan agresszív, kemény lényekkel operál, mint a Tunnel Trogg, a Totem Golem és a Flamewreathed Faceless. A pakli nem elég gyors az agresszív él menőkkel szemben, Witchwood-ból pedig nem akadt számára hasznos lap, így fejlesztései egy helyben állnak. de ha valakit esetleg érdekelne, annak itt van Control paklija:

Control Aggro Shaman 3680

Pakli megtekintése

Shudderwock Combo Shaman-t nagyon kevesen játsszák és igen alacsonyan is áll a Tier szinteknél: mint ahogy a standard formátumban is, úgy a vadonban is Witchwood első heteinek legfelkapottabb paklija volt, amit főleg a benne rejlő mém lehetőségeknek köszönhetett. De amint a meta elkezdett megszilárdulni, eltűnt: szabályosan szenved az olyan manával csaló paklik ellen, mint például a Giant Warlock.

Shudderwock Combo Shaman 12380

Pakli megtekintése

Kaszton belül a Jade Shaman az egyetlen az Even Shaman-on kívül, ami még képes elfogadható teljesítményt produkálni: leghatékonyabb verziója a számára elérhető összes jáde termelő lappal és N'Zoth, the Corruptor-ral harcol a győzelmekért.

Jade Shaman 15640

Pakli megtekintése

White Eyes-zal nem lehet gyakran találkozni a KFT időszakában megjelent Control Shaman óta, de azért itt-ott elő szokott fordulni. Most is akad egy-két Control Shaman, csak pontosan ugyanaz a problémája, mint a Shudderwock Combo paklinak.

Warlock

A warlock Witchwood megjelenését követően is az egyik legerősebb kasztja a vadonnak: Lord Godfrey annyira jó, hogy minden Tier 1-es és 2-es paklijában jutott neki hely.

Cube Warlock a Tier 1-be lopózott, többekhez hasonlóan Sipiwi94 és Dean is Legend-be jutott vele. A pakli hírhedtségét adó asztal takarításai továbbra is az aggrók legnagyobb rémálma, Godfrey-jel pedig nőttek az esélyei a keményebb midrange paklik elleni ütközeteknél is.

Sipiwi94 Cube Warlock 14640

Pakli megtekintése

Dean Mountain Giant Cube Warlock 18480

Pakli megtekintése

Giant Warlock a Tier 2 tetején trónol, picivel alul teljesítve a kocka kuzinjánál, mivel játékára vannak olyan tech lapok, mint a Poison Seeds, az Equality vagy a Potion of Polymorph. A pakli Lord 7-et leszámítva maradt a régiben.

MrDollStreak Giant Warlock 10940

Pakli megtekintése

Reno Jackson

Reno Warlock hatalmas növekedést könyvelhetett el népszerűsége és hatékonysága tekintetében is a legutóbbi meta jelentésünk óta:xCrouton-hoz és GetMeowth-hoz hasonlóan rengetegen váltak legendássá. Egy olyan paklin, ami minden kártyából csupán egyet használhat, rengeteget lendítenek az olyan lapok, mint amilyen Lord Godfrey. Helyhez jutott még Witchwood-ból a Rotten Applebaum és a Curse of Weakness is.

xcrouton Reno Warlock 18940

Pakli megtekintése

Warrior

A harcosok nagyon izgatottan várták a kaszt legújabb mechanikáját, a rush-t, hátha ezzel sikerülhet kitörniük a létra aljáról. A gyakorlatban viszont nem sikerült beváltani a hozzáfűzött reményeket: sem a Tempo, sem a Dragon Warrior helyzetén nem sikerült javítani. A Pirate és a Patron Warrior az, akik a legtöbbször élnek a rush-sal, mert úgy képesek velük eltakarítani az ellenfeleik térfelét, hogy közben a sajátjuk épül.

Witchwood megjelenését követően több sikeres próbálkozás is született a Pirate Warrior-ral, rush lap használattól függetlenül: a győzelmek túlnyomó többségét a lassú Warlock és Priest paklik ellen lehet szerezni, míg a rush lapok adnak némi esélyt a paladin-ok és a sámán-ok lényeivel szemben.

warrior 9160

Pakli megtekintése

Pirate Warrior 8360

Pakli megtekintése

Ha utatok során rengeteg paladin-ba (főleg páratlanokba) botlotok, vagy szeretnétek ezt a kasztot féken tartani a létrán, akkor nektek a Patron Warrior oldalán van a helyetek. Azzal, hogy tele van Whirlwind effektekkel, rush lényekkel és a pakli nevét adó Grim Patron-okkal, a pakli az egyik legerősebb választás a paladin asztal elárasztós játékterve ellen, a többi riválisával szemben viszont nem terem számára babér, ezért olyan gyenge nagy átlagban a nyerési statisztikája. Tegyétek próbára ti magatok Control összeállításával.

Control Patron Warrior 6940

Pakli megtekintése

RenoJackson Fatigue Warrior 9120

Pakli megtekintése

Ezzel a meta jelentésnek vége, remélem érdekesnek találtátok ezt a cikket. Írjátok meg véleményeiteket kommentben, hogy ti mi gondoltok a meta helyzetével kapcsolatban, illetve ha bármi kifogásolni valót találtatok a fordításom olvasása közben, arról is jelezettek itt bátrán, mert így fejlődök én is és az írásom is.

Vissza a főoldalra!

meta wild

További híreink