Hírek10 éves a Hearthstone Hungary

10 éves a Hearthstone Hungary

Borovi Bence | 2023.09.22 00:00
1165

10 éves a Hearthstone Hungary

Egészen hihetetlen, de a mai napon már 10 éves lett a Hearthstone Hungary! Ugye, hogy repül az idő? Mintha csak tegnap kezdtük volna az egészet...

 

Köszönjük Nektek az elmúlt 10 évet! Tényleg felfoghatatlan, hogy már 10 év eltelt, Ben Brode is már több, mint 5 éve távozott a csapatból, sőt már új játékát is kiadta. Sok minden változott a világban, de a Hearthstone Hungary mindig itt volt az elmúlt évtizedben, persze több milliónyi változással! 2013. szeptember 22. már tíz éve lett volna?

2013.09.22.

2023.09.22 - A 10. évforduló

10 évvel ezelőtt eredetileg hshu.hu-t szerettük volna megszerezni, de ez nem volt lehetséges, de idén ez is megtörtént, így az oldalt már a hshu.hu beírásával is eléritek (ami egyébként a hearthstonehungary.hu-ra irányít)!

Az elmúlt évek során milliónyi újítást és funkciót vezettünk be, úgy hisszük, hogy mindent tökéletesítettünk, de ha a Hearthstone csapat előáll valami újjal, akkor ahhoz is alkalmazkodunk.

Ezért most egy nagyobb újítást tudunk bejelenteni: Twist pakli készítő!

 • A Twist pakli készítő a speciális szabályok miatt külön érhető el! Megtaláljátok a menüből, illetve a Standard/Wild pakli készítőből is.
 • Twist pakli kód importálása esetén automatikusan a Twist pakli készítőbe kerültök.
 • Twist pakli lapjainak szerkesztése csak az adott szezon (hónap) végéig lehetséges.

Részletesebben is olvashattok a változásokról a Weboldal javaslatok/észrevételek fórumban!

Nyereményjátékkal is készülünk! Részletek itt érhetőek el!

Néhány érdekes statisztika:

 • A legsikeresebb nap: 2016. április 21-én 11 054 látogatója volt az oldalnak! Ez a csúcs!
 • Eddig 4 488 cikk készült az oldalon.
 • 14 850 db kártya található az adatbázisunkban.
 • 8 964 paklit készítettetek és 30 500 hozzászólást (Disqus-t nem számítva), illetve 4014 legjobb pillanat képet osztottatok meg!
  • A legtöbb paklit BuBi (672) készítette, a legtöbb hozzászólást Casualplayer (3143), míg a legtöbb képet szintén Casualplayer (336) töltötte fel a cikk megírásáig.
 • 2015. júliusában rendeztük első helyszíni eseményünket.

Támogass minket, ha elégedett voltál az oldallal!


Aktuális verzió: Hearthstone Hungary v28 - 10th anniversary

10 éves a Hearthstone Hungary

Tekintsük át a legfontosabb újításokat az elmúlt egy évből:

 • Július 1: A Classic formátum megszűnése, Twist importálás kezelése, aréna értékek oldalsáv megszűnt, helyére " A nap kártyája" modul érkezett. További kisebb-nagyobb változások itt is történtek, ez a 27.1-es verzió.
 • Április 10: Az idei év legnagyobb fejlesztési ezen a napon történtek! A 27-es főverzióban tökéletesítettük E.T.C. kezelését, sok minden változott a pakli készítőben és a paklik oldalakon is a megjelenést tekintve. Uj funkció, hogy már olyan fórumra is fel lehet iratkozni, amihez még nem szóltál hozzá, illetve a leiratkozás hibás volt, ezért javítva és átalakítva lett. Több oldal sokkal gyorsabban tölt már be, illetve a fórumokon elérhető szövegszerkesztő forradalmi újítást kapott (működik benne Androidon a másolás-beillesztés)! Az Imasarokba megérkezett Arthas is, és még sok más, illetve hibajavítás!
 • Március 18: A HSHU-n elsőként működik E.T.C. kezelése és az együttesének a kezelése! Ehhez a pakli készítő alapjait kellett átírnunk (egyes nagy angol nyelvű oldalakon ez a funkció most sem működik)!
 • Február 15: A pakli készítő már a vegyes DK rúnákat is kezeli a 26.2-es verzió óta. Továbbá külön RSS-t kaptak a paklik is, illetve az értesítésekben is megjelennek a kasztok színei, és a hibajavítások sem maradtak el.
 • 2023. Február 5:26.1-es verzióban az értesítések kezelés újra lett gondolva és már az oldal betöltése után töltenek be. Emellett több apróbb fejlesztés és hibajavítás is érkezett.
 • 2022. december 2: Death Knight kezelése, teljesen átalakított kaszt kezelés és dual-típusú lények kezelése, fejlesztve lett a HSHU app és ismét működésre bírtuk az "elfelejtett jelszó" oldalunkat. Ez volt a 26-os főverziónk.

Természetesen ezeken felül is több kisebb-nagyobb változás történt az oldalon, melyekről mind olvashattok a Weboldal javaslatok/észrevételek fórumban!

Idén már tényleg leginkább csak a tökéletesítésről, illetve a Hearthstone csapat újításainak implementálásáról szólt minden, bár azért még így is érkezett néhány nagyszerű újítás az oldalra!

A 9. év változásait itt tekinthetitek meg!

A 8. év változásait itt tekinthetitek meg!

A 7. év változásait itt tekinthetitek meg!

A 6. év változásait itt tekinthetitek meg!

A korábbi 5 év változásait ebben a cikkben olvashatjátok: 5 éves a Hearthston Hungary!

Reméljük, hogy élveztétek az elmúlt 10 évet! Boldog Születésnapot a Hearthstone Hungary-nek! :)

10 éves a Hearthstone Hungary

A cikkben látható képek a Gencraft Mesterséges Intelligencia által készültek.

hshu születésnap

További híreink