HírekA legjobb Witchwood paklik a Hea...

A legjobb Witchwood paklik a Hearthstone Hungary-n

| 3565

Witchwood artwork

Alig több, mint három napja jelent meg a kiegészítő, de elképesztően aktívak voltatok és többen is nagyszerű paklikat készítettetek. Ezekből ajánlunk most néhányat.

Az elmúlt 3-4 napban 23 pakli készült az oldalon. Általában 3 hét alatt szoktatok ennyi paklit készíteni, úgyhogy köszönjük ezt a sok nagyszerű paklit. Ezzel népszerűsítitek az oldalt és életre keltitek a közösséget is.

A "pakli megtekintése" gombra kattintva minden információt láthattok a pakliról - leírás, hiányzó lapok, részletes adatok, managörbe - , és még a pakli kódját is, aminek másolásával a Hearthstone-ba könnyedén beilleszthetitek a paklit.

Shudderwock OTK 8800

Pakli megtekintése
 • A Shudderwock Shaman, amit már biztosan mindenki ismer. Elképzelhető, hogy már ezen a héten nerfelik, úgyhogy addig játszatok vele, amíg nem érkezik a nerf.

Arugal Mage 8720

Pakli megtekintése
 • Archmage Arugal, vagyis a "minion Mage" pakli alapja. Elementálokkal megpakolva és természetesen azért nem maradsz teljesen spellek nélkül.

Páros Paladin + Giant 9120

Pakli megtekintése

Páros Paladin 7740

Pakli megtekintése
 • Két páros Paladin pakli, melyek értelmszerűen Genn Greymane-re építenek és a Call to Arms-ra. A két pakli között azért bőven akad eltérés, a drágább manaköltségű például két Sea Giant-et is használ.

Spiteful Dragon Priest 4880

Pakli megtekintése

Spiteful Lady in White 5240

Pakli megtekintése
 • A Spiteful Summoner-es Priest paklik is eléggé jól teljesítenek jelenleg. Ezek eléggé olcsó paklik, illetve Chameleos kihagyásával még 1600 Dusttal olcsóbbá tehetőek.

Elemental Mage 3280

Pakli megtekintése

Páros Mage 11920

Pakli megtekintése
 • "Páros Mage" Archmage Arugal-lal párosítva. Thijs játszott ezzel a paklival, nagyszerű eredményeket elérve.

Páratlan Quest Warrior 14860

Pakli megtekintése
 • Újfajta Quest Warrior Baku the Mooneater-rel kombinálva, hogy nagyon sok pajzsunk legyen. A Tauntos lapok kijátszását, pedig legfőképpen a Phantom Militia oldja meg (Echo, echo, echo).

Visszhangok a fejemben 9020

Pakli megtekintése
 • Gus Bohóc paklijáról van szó, aki részletes leírást is készített a pakliról, amit a "pakli megtekintése" gombra kattintva olvashattok. Ez jelenleg a legjobbra értékelt pakli az oldalon az elmúlt egy hónap paklijai közül.

Big Hunter 11860

Pakli megtekintése
 • Sok nagy, legendás lap a pakliban és mindez kombinálva még Carnivorous Cube-bal is. Érdekes paklinak tűnik, egy próbát megérhet.

Medivh's Menace 17180

Pakli megtekintése
 • Egy igazán izgalmas Wild pakli Kazakus-szal és [N'zoth the Corruptor]-ral. A paklit Szöcsi nevű felhasználónk készítette, amihez alapos leírást is készített minden részletre kiterjedően. A pakli hátránya, hogy nagyon drága.

Antipala 6920

Pakli megtekintése
 • Wild Warlock pakli az aggro Paladinok hada ellen.

B&D With Shudderwock 14360

Pakli megtekintése
 • Végezetül pedig egy Wild Shudderwock pakli. Necsak Standardben, hanem Wildban is menjen az őrület! Neveletlen nevű felhasználónk paklija, ami jelenleg az időszak második legjobb paklija az oldalon.

Vissza a főoldalra!

witchwood pakli

További híreink