Véletlenszerű hír Összes hír megtekintése

A legjobb Witchwood paklik a Hearthstone Hungary-n

Beküldve: , által. Megtekintve:3436

Witchwood artwork

Alig több, mint három napja jelent meg a kiegészítő, de elképesztően aktívak voltatok és többen is nagyszerű paklikat készítettetek. Ezekből ajánlunk most néhányat.

Az elmúlt 3-4 napban 23 pakli készült az oldalon. Általában 3 hét alatt szoktatok ennyi paklit készíteni, úgyhogy köszönjük ezt a sok nagyszerű paklit. Ezzel népszerűsítitek az oldalt és életre keltitek a közösséget is.

A "pakli megtekintése" gombra kattintva minden információt láthattok a pakliról - leírás, hiányzó lapok, részletes adatok, managörbe - , és még a pakli kódját is, aminek másolásával a Hearthstone-ba könnyedén beilleszthetitek a paklit.

Shudderwock OTK 8800

Pakli megtekintése
 • A Shudderwock Shaman, amit már biztosan mindenki ismer. Elképzelhető, hogy már ezen a héten nerfelik, úgyhogy addig játszatok vele, amíg nem érkezik a nerf.

Arugal Mage 8720

Pakli megtekintése
 • Archmage Arugal, vagyis a "minion Mage" pakli alapja. Elementálokkal megpakolva és természetesen azért nem maradsz teljesen spellek nélkül.

Páros Paladin + Giant 9120

Pakli megtekintése

Páros Paladin 7740

Pakli megtekintése
 • Két páros Paladin pakli, melyek értelmszerűen Genn Greymane-re építenek és a Call to Arms-ra. A két pakli között azért bőven akad eltérés, a drágább manaköltségű például két Sea Giant-et is használ.

Spiteful Dragon Priest 4880

Pakli megtekintése

Spiteful Lady in White 5240

Pakli megtekintése
 • A Spiteful Summoner-es Priest paklik is eléggé jól teljesítenek jelenleg. Ezek eléggé olcsó paklik, illetve Chameleos kihagyásával még 1600 Dusttal olcsóbbá tehetőek.

Elemental Mage 3280

Pakli megtekintése

Páros Mage 11920

Pakli megtekintése
 • "Páros Mage" Archmage Arugal-lal párosítva. Thijs játszott ezzel a paklival, nagyszerű eredményeket elérve.

Páratlan Quest Warrior 14860

Pakli megtekintése
 • Újfajta Quest Warrior Baku the Mooneater-rel kombinálva, hogy nagyon sok pajzsunk legyen. A Tauntos lapok kijátszását, pedig legfőképpen a Phantom Militia oldja meg (Echo, echo, echo).

Visszhangok a fejemben 9020

Pakli megtekintése
 • Gus Bohóc paklijáról van szó, aki részletes leírást is készített a pakliról, amit a "pakli megtekintése" gombra kattintva olvashattok. Ez jelenleg a legjobbra értékelt pakli az oldalon az elmúlt egy hónap paklijai közül.

Big Hunter 11860

Pakli megtekintése
 • Sok nagy, legendás lap a pakliban és mindez kombinálva még Carnivorous Cube-bal is. Érdekes paklinak tűnik, egy próbát megérhet.

Medivh's Menace 17180

Pakli megtekintése
 • Egy igazán izgalmas Wild pakli Kazakus-szal és [N'zoth the Corruptor]-ral. A paklit Szöcsi nevű felhasználónk készítette, amihez alapos leírást is készített minden részletre kiterjedően. A pakli hátránya, hogy nagyon drága.

Antipala 6920

Pakli megtekintése
 • Wild Warlock pakli az aggro Paladinok hada ellen.

B&D With Shudderwock 14360

Pakli megtekintése
 • Végezetül pedig egy Wild Shudderwock pakli. Necsak Standardben, hanem Wildban is menjen az őrület! Neveletlen nevű felhasználónk paklija, ami jelenleg az időszak második legjobb paklija az oldalon.

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

Paklik megtekintése!

witchwood pakli

Ezeket olvastad már?

További híreink