HírekHearthstone Szezon 9 - Vagy nagy...

Hearthstone Szezon 9 - Vagy nagyban csináljátok vagy gnómként

Borovi Bence | 2014.12.01 10:00
3508

gnóm hátlap hearthstone 9. szezon

Elkezdődött a kilencedik hivatalos Hearthstone szezon - és ismételten egy újabb hátlappal gazdagodhattok a szezon végén!

 

Szedjétek össze a védőszemüvegeiteket és overáljaitokat, hiszen zűrt okozó szerelők és gépészek fognak felemelkedni a kilencedik ranked Szezonban, melynek végén egy gnóm mérnökök által készített hátlapot lehet szerezni! Ezt a hátlapot csak decemberben szerezhetitek meg a 20-as rang elérésével. 

Hearthstone gnome szezon hátlap

A hátlapot nem fogjátok azonnal megkapni, csak a szezon végén, tehát december 31-én 23:59-kor.

Az összes eddig megszerezhető, jelenleg elérhető és majd a későbbiekben megszerezhető kártya hátlapot itt találhatjátok meg. (Hearthstone Wiki > Kártya hátlapok menüpont).

Azt se felejtsd el, hogy minél magasabbra jutsz a rangsoron, annál több csillaggal fogod kezdeni a következő szezont. Tehát ha eléred a 15-ös rangot az egyik szezonban, akkor a következő szezonban már a 21-es rangról fogsz indulni.

Amennyiben a 20-as rangért járó hátlap számodra nem elég, irány a legenda rang... Legenda rang elérése esetén egy "legendás" kártya hátlapot kaphatsz.

Hearthstone legenda hátlap

Nem kell aggódnod, ha eddig nem érted el a legenda rangot, ez a hátlap örökre megmarad és bármikor megszerezheted.

Azonban a 20-as rang eléréséért járó hátlap mindig más, tehát, ha az egyik hónapban kimaradsz - nem éred el a 20-as rangot - akkor azt a hátlapot később már sose szerezheted meg.

frozen  disney

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és ne feledjétek - Nagyban "vagy nagyban csináljátok vagy gnómként"!

A novemberi hátlap Goblin témájú, az októberi hátlap Halloween témájú, a szeptemberi hátlap kalóz témájú, az augusztusi hátlap Icecrown témájú, a júliusi hátlap Naxxramas témájú, a júniusi hátlap szivárvány színű, a májusi hátlap Black Temple témájú, az áprilisi pedig Pandaria témájú volt.

Forrás: Battle.net, Hearthstone nyolcadik hivatalos szezon - Gnómok

szezon hátlap

További híreink