HírekHearthstone Szezon 10 - Maraad

Hearthstone Szezon 10 - Maraad

Borovi Bence | 2015.01.01 09:00
5317

Maraad draenei hátlap 2015 január hearthstone

2015 Január 1-én éjfélkor elkezdődött a Hearthstone tizedik hivatalos szezonja.  A 2015-ös év első hátlapja Draenei témájú, mely egy híres Paladinra emlékeztet, akit Maraad-nak hívtak - és nemrég életét vesztette Blachand-del szemben a Warlords of Draenor-ban -, a hátlapot január 31-éig lehet megszerezni a 20-as rang elérésével.

 

Ideje, hogy higgyetek a fényben! Ebben a szezonban (január 31-én 23:59-ig), az lesz isteni célotok, hogy elérjétek a 20-as rangot és megszerezzétek az árnyék-ölő Maraad hátlapját! A következő szezon kezdetétől (február 1. 00:00) ezzel az új hátlappal lesztek gazdagabbak.

Hearthstone Maraad draenei szezon hátlap

Maraad halálát ezen a videón tekinthetitek meg:

Az összes eddig megszerezhető, jelenleg elérhető és majd a későbbiekben megszerezhető kártya hátlapot itt találhatjátok meg. (Hearthstone Wiki > Kártya hátlapok menüpont).

Azt se felejtsd el, hogy minél magasabbra jutsz a rangsoron, annál több csillaggal fogod kezdeni a következő szezont. Tehát ha eléred a 15-ös rangot az egyik szezonban, akkor a következő szezonban már a 21-es rangról fogsz indulni.

Amennyiben a 20-as rangért járó hátlap számodra nem elég, irány a legenda rang... Legenda rang elérése esetén egy "legendás" kártya hátlapot kaphatsz.

Hearthstone legenda hátlap

Nem kell aggódnod, ha eddig nem érted el a legenda rangot, ez a hátlap örökre megmarad és bármikor megszerezheted.

Azonban a 20-as rang eléréséért járó hátlap mindig más, tehát, ha az egyik hónapban kimaradsz - nem éred el a 20-as rangot - akkor azt a hátlapot később már sose szerezheted meg.

frozen  disney

A decemberi hátlap Gnome témájú, a novemberi hátlap Goblin témájú, az októberi hátlap Halloween témájú, a szeptemberi hátlap kalóz témájú, az augusztusi hátlap Icecrown témájú, a júliusi hátlap Naxxramas témájú, a júniusi hátlap szivárvány színű, a májusi hátlap Black Temple témájú, az áprilisi pedig Pandaria témájú volt.

Forrás: Battle.net, Hearthstone tizedik hivatalos szezon - Maraad

szezon hátlap

További híreink