HírekHearthstone Szezon 12 - Tomboló ...

Hearthstone Szezon 12 - Tomboló Ragnaros

Borovi Bence | 2015.03.01 12:00
3957

raganaros kártya hátlap hearthstone

2015 Március 1-én éjfélkor elkezdődött a Hearthstone tizenkettedik hivatalos szezonja. Ahogyan ez várható volt, Ragnaros visszatér és tomboló dühét fogják érzékelni a Hearthstone játékosok március minden egyes napján.

 

BY FIRE BE PURGED! Irányítsátok Ragnaros hatalmas dühét ellenfeleitekre az új tüzes Ragnaros kártya hátlappal! Ezt a hátlapot csak akkor szerezheted meg, ha játszol márciusban és legkésőbb a hónap utolsó napján eléred a 20-as rangot.

raganaros kártya hátlap hearthstone március

A hátlapot nem fogod azonnal megkapni, amint eléred a 20-as rangot, csak a következő szezon kezdetén, tehát április 1-én 00:00-kor.

Az összes eddig megszerezhető és jelenleg elérhető kártya hátlapot itt találhatjátok meg. (Hearthstone Wiki > Kártya hátlapok menüpont).

Azt se felejtsd el, hogy minél magasabbra jutsz a rangsoron, annál több csillaggal fogod kezdeni a következő szezont. Tehát ha eléred a 15-ös rangot az egyik szezonban, akkor a következő szezonban már a 21-es rangról fogsz indulni.

Amennyiben a 20-as rangért járó hátlap számodra nem elég, irány a legenda rang... Legenda rang elérése esetén egy "legendás" kártya hátlapot kaphatsz.

Hearthstone legenda hátlap

Nem kell aggódnod, ha eddig nem érted el a legenda rangot, ez a hátlap örökre megmarad és bármikor megszerezheted.

Azonban a 20-as rang eléréséért járó hátlap mindig más, tehát, ha az egyik hónapban kimaradsz - nem éred el a 20-as rangot - akkor azt a hátlapot később már sose szerezheted meg.

frozen  disney

A februári hátlap kínai újév témájú, januári hátlap Maraad témájú, a decemberi hátlap Gnome témájú, a novemberi hátlap Goblin témájú, az októberi hátlap Halloween témájú, a szeptemberi hátlap kalóz témájú, az augusztusi hátlap Icecrown témájú, a júliusi hátlap Naxxramas témájú, a júniusi hátlap szivárvány színű, a májusi hátlap Black Temple témájú, az áprilisi pedig Pandaria témájú volt.

Forrás: Battle.net, Hearthstone tizenkettedik hivatalos szezon - Tomboló Ragnaros

szezon hátlap

További híreink