HírekHearthstone Szezon 17 - The Gran...

Hearthstone Szezon 17 - The Grand Tournament

Borovi Bence | 2015.08.01 09:00
3833

the grand tournament hátlap

Elkezdődött a 17. hivatalos Hearthstone szezon - és egy új kártya hátlappal gyarapíthatjátok a gyűjteményeteket 2015 augusztusában.

 

Ülj a nyeregbe, készítsd a lándzsádat és találkozz ellenfeleiddel a Ranked meccseken a Tournament Grounds kártya hátlapoddal! Ezt a hátlapot csak akkor szerezheted meg, ha játszol a Hearthstone-nal augusztusban és eléred a 20-as rangot.

tournament grounds kártya hátlap

A hátlapot nem fogod azonnal megkapni, amint eléred a 20-as rangot, csak a következő szezon kezdetén, tehát szeptember 1-jén 00:00-kor.

Az összes eddig megszerezhető és jelenleg elérhető kártya hátlapot itt találhatjátok meg. (Hearthstone Wiki > Kártya hátlapok menüpont).

Azt se felejtsd el, hogy minél magasabbra jutsz a rangsoron, annál több csillaggal fogod kezdeni a következő szezont. Tehát ha eléred a 15-ös rangot az egyik szezonban, akkor a következő szezonban már a 21-es rangról fogsz indulni.

Amennyiben a 20-as rangért járó hátlap számodra nem elég, irány a legenda rang... Legenda rang elérése esetén egy "legendás" kártya hátlapot kaphatsz.

Hearthstone legenda hátlap

Nem kell aggódnod, ha eddig nem érted el a legenda rangot, ez a hátlap örökre megmarad és bármikor megszerezheted.

Azonban a 20-as rang eléréséért járó hátlap mindig más, tehát, ha az egyik hónapban kimaradsz - nem éred el a 20-as rangot - akkor azt a hátlapot később már sose szerezheted meg.

frozen  disney

A júliusi hátlap Darkspear troll témájú, a júniusi hátlap Darnassus témájú, májusi hátlap Ninja témájú, az áprilisi hátlap édes, torta témájú márciusi hátlap Ragnaros témájú, a februári hátlap kínai újév témájú, januári hátlap Maraad témájú, a 2014 decemberi hátlap Gnome témájú, a novemberi hátlap Goblin témájú, az októberi hátlap Halloween témájú, a szeptemberi hátlap kalóz témájú, az augusztusi hátlap Icecrown témájú, a júliusi hátlap Naxxramas témájú, a júniusi hátlap szivárvány színű, a májusi hátlap Black Temple témájú, az áprilisi pedig Pandaria témájú volt.

Forrás: Battle.net, Hearthstone tizenhetedik hivatalos szezon - The Grand Tournament

szezon hátlap

További híreink