HírekHearthstone Szezon 19 - Highmaul...

Hearthstone Szezon 19 - Highmaulin’ and Brawlin’

Borovi Bence | 2015.10.01 11:00
3921

highmaul hátlap

Elkezdődött a 19. hivatalos Hearthstone szezon - és egy új Highmaul-os ogre kinézetű kártya hátlappal gyarapíthatjátok a gyűjteményeteket a szezon végétől.

 

Highmaul a Gorian birodalom fővárosa és a World of Warcraft: Warlords of Draenor kiegészítő első raid-je. 

Ezzel a hátlappal összetörhetitek az apró ellenfeleiteket! Ezt a brutális hátlapot csak akkor szerezheted meg, ha játszol a Hearthstone-nal októberben és eléred a 20-as rangot.

highmaul ogre kártya hátlap

A hátlapot nem fogod azonnal megkapni, amint eléred a 20-as rangot, csak a következő szezon kezdetén, tehát november 1-jén 00:00-kor.

Az összes eddig megszerezhető és jelenleg elérhető kártya hátlapot itt találhatjátok meg. (Hearthstone Wiki > Kártya hátlapok menüpont).

Azt se felejtsd el, hogy minél magasabbra jutsz a rangsoron, annál több csillaggal fogod kezdeni a következő szezont. Tehát ha eléred a 15-ös rangot az egyik szezonban, akkor a következő szezonban már a 21-es rangról fogsz indulni.

Amennyiben a 20-as rangért járó hátlap számodra nem elég, irány a legenda rang... Legenda rang elérése esetén egy "legendás" kártya hátlapot kaphatsz.

Hearthstone legenda hátlap

Nem kell aggódnod, ha eddig nem érted el a legenda rangot, ez a hátlap örökre megmarad és bármikor megszerezheted.

Azonban a 20-as rang eléréséért járó hátlap mindig más, tehát, ha az egyik hónapban kimaradsz - nem éred el a 20-as rangot - akkor azt a hátlapot később már sose szerezheted meg.

frozen  disney

A szeptemberi hátlap Exodar témájú, az augusztusi hátlap Grand Tournament témájú, a júliusi hátlap Darkspear troll témájú, a júniusi hátlap Darnassus témájú, májusi hátlap Ninja témájú, az áprilisi hátlap édes, torta témájú márciusi hátlap Ragnaros témájú, a februári hátlap kínai újév témájú, januári hátlap Maraad témájú, a 2014 decemberi hátlap Gnome témájú, a novemberi hátlap Goblin témájú, az októberi hátlap Halloween témájú, a szeptemberi hátlap kalóz témájú, az augusztusi hátlap Icecrown témájú, a júliusi hátlap Naxxramas témájú, a júniusi hátlap szivárvány színű, a májusi hátlap Black Temple témájú, az áprilisi pedig Pandaria témájú volt.

Forrás: Battle.net, Hearthstone tizenkilencedik hivatalos szezon - Highmaulin' and Brawlin'

szezon hátlap

További híreink