Véget ér a Duels játékmód! Patch 29.2-vel megszűnik a Duels!

HírekKésdobálós - Adventi meglepetés ...

Késdobálós - Adventi meglepetés pakli recept

| 2021.11.30 12:00
1290

Jaj, dejó, hogy összefutottunk Hearthstone Játékosok!

Természetesen ma is folytatódik a cikksorozat, amely az adventi időszakban minden nap egy-egy új klasszikus formátumú paklit tár elétek.

 

Klasszikus Adventi Hearthstone Kalendárium

Techno Malfurion Techno MalfurionDecember 1. 15:00
Sárkányok fészke Sárkányok fészkeDecember 10. 10:00
Három seprű Három seprűDecember 22. 14:00
Papagájos kapitányos Papagájos kapitányosDecember 20. 10:00
Titkos Bocipálya Titkos BocipályaDecember 2. 12:00
Kontrás vadász Kontrás vadászDecember 11. 10:00
Klassz a mágus! Klassz a mágus!December 7. 12:00
Az ősmágus tanoncai Az ősmágus tanoncaiDecember 21. 08:00
Narancs, és szegfűszeg Narancs, és szegfűszegDecember 16. 08:00
Habzó szélvihar Habzó szélviharDecember 15. 08:00
Holtak serege Holtak seregeDecember 9. 12:00
Porondmester PorondmesterDecember 5. 09:00
Combos pap Combos papDecember 12. 09:00
Varian árnyéka Varian árnyékaNovember 28. 09:00
Késdobálós KésdobálósNovember 30. 12:00
Sárkány csalogató Sárkány csalogatóDecember 17. 14:00
Vézgetes négykezes Vézgetes négykezes December 23. 08:00
Aggrobbanás AggrobbanásNovember 29. 14:00
Véres roham Véres rohamDecember 8. 12:00
Dr. 3 Dr. 3December 4. 10:00
Lerágott csont Lerágott csontDecember 13. 08:00
A sárkány karmai A sárkány karmaiDecember 24. 08:00
Kezes démon Kezes démonDecember 18. 08:00
Hordás vagyok amúgy… Hordás vagyok amúgy…December 14. 08:00
G(r)ill kapitány G(r)ill kapitányDecember 3. 12:00
Elfújom a házadat! Elfújom a házadat!December 19. 08:00

Ahogyan a fenti naptárban láthatjátok, az első nap november 28-a, advent első vasárnapja, és éppen 27 nap telik el karácsonyig, így minden klasszikus kaszttal háromszor találkozhattok a nagy várakozás során. Ha most kezdtetek csak bele, nézzétek meg a korábbi dátumokat is, hátha találtok kedvetekre való meglepetés receptet!

Karácsonyig minden nap "kibonthatjátok" a soron következő listát, és aznap próbára tehetitek a játékbeli tudományotokat, (és szerencséteket), legyen szó egy őrült OTK kihívásról, egy metatörő csatapakliról, egy váratlan stratégiáról az adott kaszttól, vagy egy egyszerű téma köré épített mémről.

Ha szeretnéd részletesebben megismerni a mai paklit, akkor olvass tovább, vagy be is másolhatod gyorsan a gyűjteményedbe, hogy meglepetés legyen.

#3 Késdobálós 0

Pakli megtekintése

Vigyázat: Nagyon hangulatos dekk, ezért inkább baráti meccsekre akartam ajánlani. Ám meglepően jól teljesít egy kis szerencsével, és gyakorlással. Aggro ellen is egy gyöngyszem lehet!

Ez a lista  továbbgondolása a molnár lánya című zsonglőr-mill variációnak, azonban amíg ott mindenképpen a tőrökek erőltetjük a Wisp-eket is felhasználva, addig itt az olcsó, de erőteljes csatakiáltással rendelkező lényeket részesítjük előnyben.

“Térjetek be velünk ebbe a kis kocsmába, a hangulat borzalmas, mindenki csak kiáltozik, eltűnik-feltűnik, ki-be járkál, de legalább meleg van. Ki akar célba dobni?”

Csak klasszikusan, amit érdemes kipróbálni

Van, hogy egy dekk annyira különleges élményt nyújt, hogy a szoros vereség is elégedettséggel tölt el. Ezeknél különösen fontos a gyakorlat, és a korrekt játék.


De mi történik, ha a kettőt sikerül összevegyíteni!?

A próbajátékok során olyan szokatlan győzelmeket arattam, amik kézből, egy füst alá bújtatott hatalmasra buffolt lényből, vagy pusztán akkora tempóelőny felhalmozásából adódtak, ami elsőre nem látszik a lapok alapján. Jócskán sikerülthet kombó, és kulcs lapokat is égetni, amikor az ellenfél úgy dönt, hogy lassabb paklival áll neki a játéknak.

“Láthatják a jövőt. A jövőben mindkét játékos több lapot húz.”

Fééélelmetes.

A játszmát nem kell elsietni, de ha úgy látjátok jónak akkor kezdhettek Coin - Defias Ringleader-el is.

Tempó mindenekelőtt!

A lényeg, hogy mindig legyen egy kombó aktivátor, és lehetőség a laphúzásra. Természetesen itt van Leeroy Jenkins is, de a kegyelemdöfést egy egyszerű Southsea Deckhand is beviheti, akár a késes betyár társaságában.

4. kör lethal a kezes varázslóval szemben.

Nagy meglepetés volt a Lorewalker Cho, amit korai játékban Druida ellen álom kitenni, de a Handlock-ot is egymagában megállítja. Ha leszedik, akkor kapunk egy leszedést, de a legjobb kombót a Sap-kával adja ki: szerencsétlen ellenfél 4 manán 8 lapot szorongat, visszakapja a lényét, és egy haszontalan varázslatot,  (bármelyik lényünket szívesen látjuk újra a kezünkben, kombózni, vagy kombót aktiválni!), és még éget egy lapot is. Gyakran előfordulhat, hogy az ellen ész nélkül elkezd lepakolni, és a végén vissza Sap-eli Cho-t a kezünkbe. Ez ugye azért vicces, mert újra tudjuk kontrázni az egészet :D (Ezeket a pillanatokat a Mikulás zsonglőr alatti linkeken meg is nézhetitek részletesebben.) 

A másik jómadár a Kidnapper, aki egy nagyobb tempóváltásra alkalmas, és rugalmasan a saját lapotokat is vissza tudja adni a kezetekbe.


A naptárban a Rogue dekkjei kifejezetten hangulatosak, igyekeztünk elkerülni a szokásos csapásokat, de hát csodat nem lehet tenni... Vagy mégis?

Jó játékot, és békés, egészséges karácsonyi időszakot kívánunk hozzá mindenkinek!

pakli advent classic

További híreink