HírekKezes démon - Adventi meglepetés...

Kezes démon - Adventi meglepetés pakli recept

| 2021.12.18 08:00
1005

Győzzétek le démonaitokat Hearthstone Játékosok!

Természetesen ma is folytatódik a cikksorozat, amely az adventi időszakban minden nap egy-egy új klasszikus formátumú paklit tár elétek.

 

Klasszikus Adventi Hearthstone Kalendárium

Techno Malfurion Techno MalfurionDecember 1. 15:00
Sárkányok fészke Sárkányok fészkeDecember 10. 10:00
Három seprű Három seprűDecember 22. 14:00
Papagájos kapitányos Papagájos kapitányosDecember 20. 10:00
Titkos Bocipálya Titkos BocipályaDecember 2. 12:00
Kontrás vadász Kontrás vadászDecember 11. 10:00
Klassz a mágus! Klassz a mágus!December 7. 12:00
Az ősmágus tanoncai Az ősmágus tanoncaiDecember 21. 08:00
Narancs, és szegfűszeg Narancs, és szegfűszegDecember 16. 08:00
Habzó szélvihar Habzó szélviharDecember 15. 08:00
Holtak serege Holtak seregeDecember 9. 12:00
Porondmester PorondmesterDecember 5. 09:00
Combos pap Combos papDecember 12. 09:00
Varian árnyéka Varian árnyékaNovember 28. 09:00
Késdobálós KésdobálósNovember 30. 12:00
Sárkány csalogató Sárkány csalogatóDecember 17. 14:00
Vézgetes négykezes Vézgetes négykezes December 23. 08:00
Aggrobbanás AggrobbanásNovember 29. 14:00
Véres roham Véres rohamDecember 8. 12:00
Dr. 3 Dr. 3December 4. 10:00
Lerágott csont Lerágott csontDecember 13. 08:00
A sárkány karmai A sárkány karmaiDecember 24. 08:00
Kezes démon Kezes démonDecember 18. 08:00
Hordás vagyok amúgy… Hordás vagyok amúgy…December 14. 08:00
G(r)ill kapitány G(r)ill kapitányDecember 3. 12:00
Elfújom a házadat! Elfújom a házadat!December 19. 08:00

Ahogyan a fenti naptárban láthatjátok, az első nap november 28-a, advent első vasárnapja, és éppen 27 nap telik el karácsonyig, így minden klasszikus kaszttal háromszor találkozhattok a nagy várakozás során. Ha most kezdtetek csak bele, nézzétek meg a korábbi dátumokat is, hátha találtok kedvetekre való meglepetés receptet!

Karácsonyig minden nap "kibonthatjátok" a soron következő listát, és aznap próbára tehetitek a játékbeli tudományotokat, (és szerencséteket), legyen szó egy őrült OTK kihívásról, egy metatörő csatapakliról, egy váratlan stratégiáról az adott kaszttól, vagy egy egyszerű téma köré épített mémről.

Ha szeretnéd részletesebben megismerni a mai paklit, akkor olvass tovább, vagy be is másolhatod gyorsan a gyűjteményedbe, hogy meglepetés legyen.

#21 Kezes démon 0

Pakli megtekintése

Vigyázat: A dekk a népszerű Handlock egy démoni változata, agresszív, és defenzív egyben. Irány a legendás rang!

Ismert tény, hogy a klasszikus szettben nem szerepel a 10. kaszt a Demon Hunter, vagyis Illidan Stormrage nincs benne a játékban. Illetve mégis be lehet csempészni valahogy, de talán a testvérét Malfurion Stormrage-t kell erről megkérdeznetek, hátha meg tudja hívni egy körre őt is a három seprűbe december 22-én.

A mai dekk egy kicsit démonosított változata a Hand Warlock arche-típusnak, ám ez nem jelenti azt, hogy olyan lapokkal tűztük tele, amikre a démon fajt ráírták. Fogalmazzunk úgy, hogy egy "haszontalan kobold" is lehet hasznos, akár a kezetekben, akár az asztalon nyivákol.

Leeroy Jenkins-t igazán csak Leeroy Jenkins tudta megérteni.

A fenti játék egy pillanat alatt sebészi pontossággal elvégzett kombinációt mutat be: Leeroy Jenkins - Power Overwhelming - Faceless Manipulator - Soulfire potom 10 manáért 24 sebzés kiosztva. A legnagyobb stílusossággal a discard-olt lap maga J ügynök.

Szavakkal ki sem fejezhető, hogy miyen szörnyűséges dolog a halál. BORZASZTÓAN rossz! Tanán még annál is rosszabb. Ne csináljátok.

Az agresszív csomag ezzel le is van tudva, következzen a védelmi rendszer.

Az újítás lényege, hogy a Sense Demons nagyszerű húzás kártya kettős effektjét kihasználhassátok. Amint látjátok kettő is van a pakliban, noha összesen kettő démont találni hozzá. Az egyik maga Lord Jaraxxus, aki szépen néz ki a kézben, de sokáig kell húzni a játékot, hogy valóban érdemes legyen kijátszani. A másik démon a Void Terror, ami az olcsósága, és az önbuffoló képessége miatt került be. Ezt ki lehet használni egy halálán lévő lénnyel, illetve akár egy olyannal is, akit előtte a Power Overwhelming-gel felhergeltetek egy szorult helyzet megoldásához, és nem szeretnétek elveszíteni a statokat. A Sense Demons arra is jó továbbá, hogy úgy növessze a kezetekben levő lapok számát, hogy nem fogyasztja a pakliban lévő lapok számát. Egyfajta lapgenerálás, ami ritkaság a Classic világában. De mire jók a tokenek? a középjátékban az ember már elég sok manát szokott úsztatni, amit el lehet költeni egy ilyen apróságra, és hát azért csak jobban áll rajta a Defender of Argus második buffja, mintha nem volna hozzá elég célpont a kezetekben, és csak egy óriást tauntoltok fel. Aztán ott van a démon faj szinergia is, ami kifejezetten előnyös: a Worthless Imp - Sacrificial Pact kombó. Nem mellesleg Jarraxxus módban nem kell a 6/6-okat feláldozni erre a célra. 'S mivel a Warlock népszerű kaszt, a Sacrificial Pact egy remek tech a sok Flame Imp, és Voidwalker leszedegetésére is.

A démonok jelenléte általában eléggé nyilvánvaló, és nincs szükséged egy varázslatra, hogy megérezd őket.

További ritkábban használt lap a Shadow Bolt. Egy olyan alulértékelt leszedés, amit mindenki azonnal kivesz egy olcsóbb varázslat kedvéért, pedig nagyon is jól le lehet vele szedni az egyik nagy ellenfél, a kontroll Warrior kisebb lényeit, specifikusan az Armorsmith egy jó célpont lehet. A 4-5 élettel rendelkező lényeket hatékonyan lehet vele aprítani a középjátékban, akár a Mortal Coil-lal párosítva.


Még a zárás előtt szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy ha még nem tettétek, akkor regisztráljatok az oldalon, készítsetek paklikat, és szavazzatok a kedvenc frakciótokhoz tartozó paklikra! A további részletekért nézzétek meg az alábbi cikket a játékról, ami értékes nyereményekkel kecsegtet:

Hearthstone Hungary játék: Nyerj Mega Bundle-t a következő kiegészítőből

Jól gondoljátok meg, hogy melyik oldalra álltok. A becsületetek forog kockán!

(A naptárban szereplő paklik nem vesznek részt a játékban.)


A Warlock kaszt nehezen vetkőzi le a bipolaritását: vagy a kezében lévő lapokat számolgatja, vagy az állatkertet látogatja sűrűn. A harmadik paklija lesz az utolsó a naptárban, és ráadásul péntekre esik, ami Malygos akciót sejtet. Vajon sikerül a bravúr, és találunk egy érdekes, és játszható dekket Gul'dan számára?

Jó játékot, és békés, egészséges karácsonyi időszakot kívánunk hozzá mindenkinek!

classic pakli advent

További híreink