HírekAz ősmágus tanoncai - Adventi me...

Az ősmágus tanoncai - Adventi meglepetés pakli recept

| 2021.12.21 08:00
940

Megvan már a fenyőtök Hearthstone Játékosok?

Természetesen ma is folytatódik a cikksorozat, amely az adventi időszakban minden nap egy-egy új klasszikus formátumú paklit tár elétek.

 

Klasszikus Adventi Hearthstone Kalendárium

Techno Malfurion Techno MalfurionDecember 1. 15:00
Sárkányok fészke Sárkányok fészkeDecember 10. 10:00
Három seprű Három seprűDecember 22. 14:00
Papagájos kapitányos Papagájos kapitányosDecember 20. 10:00
Titkos Bocipálya Titkos BocipályaDecember 2. 12:00
Kontrás vadász Kontrás vadászDecember 11. 10:00
Klassz a mágus! Klassz a mágus!December 7. 12:00
Az ősmágus tanoncai Az ősmágus tanoncaiDecember 21. 08:00
Narancs, és szegfűszeg Narancs, és szegfűszegDecember 16. 08:00
Habzó szélvihar Habzó szélviharDecember 15. 08:00
Holtak serege Holtak seregeDecember 9. 12:00
Porondmester PorondmesterDecember 5. 09:00
Combos pap Combos papDecember 12. 09:00
Varian árnyéka Varian árnyékaNovember 28. 09:00
Késdobálós KésdobálósNovember 30. 12:00
Sárkány csalogató Sárkány csalogatóDecember 17. 14:00
Vézgetes négykezes Vézgetes négykezes December 23. 08:00
Aggrobbanás AggrobbanásNovember 29. 14:00
Véres roham Véres rohamDecember 8. 12:00
Dr. 3 Dr. 3December 4. 10:00
Lerágott csont Lerágott csontDecember 13. 08:00
A sárkány karmai A sárkány karmaiDecember 24. 08:00
Kezes démon Kezes démonDecember 18. 08:00
Hordás vagyok amúgy… Hordás vagyok amúgy…December 14. 08:00
G(r)ill kapitány G(r)ill kapitányDecember 3. 12:00
Elfújom a házadat! Elfújom a házadat!December 19. 08:00

Ahogyan a fenti naptárban láthatjátok, az első nap november 28-a, advent első vasárnapja, és éppen 27 nap telik el karácsonyig, így minden klasszikus kaszttal háromszor találkozhattok a nagy várakozás során. Ha most kezdtetek csak bele, nézzétek meg a korábbi dátumokat is, hátha találtok kedvetekre való meglepetés receptet!

Karácsonyig minden nap "kibonthatjátok" a soron következő listát, és aznap próbára tehetitek a játékbeli tudományotokat, (és szerencséteket), legyen szó egy őrült OTK kihívásról, egy metatörő csatapakliról, egy váratlan stratégiáról az adott kaszttól, vagy egy egyszerű téma köré épített mémről.

Ha szeretnéd részletesebben megismerni a mai paklit, akkor olvass tovább, vagy be is másolhatod gyorsan a gyűjteményedbe, hogy meglepetés legyen.

#24 Az ősmágus tanoncai 0

Pakli megtekintése

Vigyázat: A dekk egy 8-lapos OTK kihívás, nehéz lehet vele csillagokat gyűjteni.

Mindenki számára ismeretes, hogy a mágus kaszt sebző varázslatai komolyabb lény bázis nélkül is képesek lehetnek győzelemre vinni a meccseket. Azt viszont kevesen tudják, hogy a kaszt képes az OTK-ra, előkészítés nélkül, előzetes Alexstrasza nélkül, asztaltörlés nélkül, önerőből. Még Malygos is csak a sarokban pislog ahogy szétrepül az ellenfél. A trükköt nehéz kivitelezni, 10 manába éppen befér, három lény, és öt varázslat kell hozzá, amik a szokásos játékmenetben is jól jönnének, így viszonylag kényelmetlen lehet ezt a nyolc lapot összevárni a kézbe, és közben túl is élni a végjátékig.

"Az ilyen kis férgek arkán energiával táplálkoznak, és bár általában inkább zavarónak tartják őket, mint valami valós fenyegetésnek, azért inkább ne hagyjátok egyedül egy vödör manával."

Az ellenfél nem sejtette, hogy egy OTK huszárral van dolga. Amint elvesztette a tempó előnyt megkereste a kijáratot...

Ez persze nem jelenti azt, hogy minden meccset a kombóval kell megnyerni. Ha sokat forgatjátok a kaszot a klasszikus mezőnyben, akkor ismerhetitek a kis varázslatok erejét, főleg a Mana Wyrm társaságában. Ez a korai elterelő csomag bizonyos aggro matchupok ellen akár a korai befejező csomag is lehet.

Ingyen kéz! Lehet pasztőrözni az ellenfél hősét!

Jöjjön tehát a kombó kör receptje: 2x Sorcerer's Apprentice - Ancient Mage (középre!) - 2x Frostbolt - 2x Ice Lance - Fireball. A kontroll ellenfelek rémálmaivá válhattok egy igazi OTK kombó paklit forgatva.

A mágustanoncokat kiválóan lehet ugráltatni. "Varázsolj ide nekem egy mana zsemlét!

Meg egy kávét. Legyen inkább manakávé!"

Ráadásul nincs is szükség drága legendás kártyákra a lapok nagyrésze ingyenes, vagy kevés porból legyártható. Bloodmage Thalnos egy kakukktojás, de a "Klassz a mágus!" ablakában találhattok rá alternatívákat. Ebbe a pakliba például laphúzás mehet a helyére. Egyébként érdemes legyártani, ha sokat játszanátok a formátumban, mert nagyon sokoldalú, és sok pakliba befér.

A játékok hirtelen érnek véget, de sok izgalmat rejtenek magukban.

A Kontroll ellen úgy érdemes számolni, hogy minél hamarabb fel kell húzni a paklit. Ha lassítani szeretnétek rajtuk, akkor csak 1-1 lényt játssaztok ki egyszerre, éppen annyit provokálva őket, hogy kevésbé hatékonyan használják el a leszedéseiket. Ha marad egy kis manátok, hát maradjon, úgysem a tempó kipakolása a cél, hanem az időhúzás. A Mana Wyrm jó célpont silence provokálására, így a Doomsayer-ek biztosabban pusztítják az asztalt fagyasztás során. Sokat kell kockáztatni, és akkor ketörölni az asztalt, amikor már elég érték van kipakolva rá, mert a húzásközpontú listátok nem tud mindent megoldani a végtelenségig.

"Néha elfeledkezik magáról, és elkóborol valaki más játékába"

A mai lista gerincét a Dex videójában látottak képezték. Dex egy Classic streamer, ha szeretitek a formátumot érdemes benézni hozzá új ötletekért.


Ha pedig kedvelitek ezt a "Hamis Malygos receptet", akkor nézzétek meg Mark videóját, a dekket itt is megtaláljátok hozzá az oldalon:

Hamis Malygos Rogue 7320

Pakli megtekintése


Még a zárás előtt szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy ha még nem tettétek, akkor regisztráljatok az oldalon, készítsetek paklikat, és szavazzatok a kedvenc frakciótokhoz tartozó paklikra! A további részletekért nézzétek meg az alábbi cikket a játékról, ami értékes nyereményekkel kecsegtet:

Hearthstone Hungary játék: Nyerj Mega Bundle-t a következő kiegészítőből

Jól gondoljátok meg, hogy melyik oldalra álltok. A becsületetek forog kockán!

(A naptárban szereplő paklik nem vesznek részt a játékban.)


Ezzel elérkeztünk a mágus utolsó paklijához, ha a többire is kíváncsiak vagytok, nézzétek meg a naptárban. A narancsos jó lehet saját fogyasztásra, vagy igazán jó vendégváró is.

Jó játékot, és békés, egészséges karácsonyi időszakot kívánunk hozzá mindenkinek!

pakli advent classic

További híreink