HírekSárkány csalogató - Adventi megl...

Sárkány csalogató - Adventi meglepetés pakli recept

| 2021.12.17 14:00
534

Varázslatos hétvégét kívánunk Hearthstone Játékosok!

Természetesen ma is folytatódik a cikksorozat, amely az adventi időszakban minden nap egy-egy új klasszikus formátumú paklit tár elétek.

Klasszikus Adventi Hearthstone Kalendárium

Techno Malfurion Techno MalfurionDecember 1. 15:00
Sárkányok fészke Sárkányok fészkeDecember 10. 10:00
Három seprű Három seprűDecember 22. 14:00
Papagájos kapitányos Papagájos kapitányosDecember 20. 10:00
Titkos Bocipálya Titkos BocipályaDecember 2. 12:00
Kontrás vadász Kontrás vadászDecember 11. 10:00
Klassz a mágus! Klassz a mágus!December 7. 12:00
Az ősmágus tanoncai Az ősmágus tanoncaiDecember 21. 08:00
Narancs, és szegfűszeg Narancs, és szegfűszegDecember 16. 08:00
Habzó szélvihar Habzó szélviharDecember 15. 08:00
Holtak serege Holtak seregeDecember 9. 12:00
Porondmester PorondmesterDecember 5. 09:00
Combos pap Combos papDecember 12. 09:00
Varian árnyéka Varian árnyékaNovember 28. 09:00
Késdobálós KésdobálósNovember 30. 12:00
Sárkány csalogató Sárkány csalogatóDecember 17. 14:00
Vézgetes négykezes Vézgetes négykezes December 23. 08:00
Aggrobbanás AggrobbanásNovember 29. 14:00
Véres roham Véres rohamDecember 8. 12:00
Dr. 3 Dr. 3December 4. 10:00
Lerágott csont Lerágott csontDecember 13. 08:00
A sárkány karmai A sárkány karmaiDecember 24. 08:00
Kezes démon Kezes démonDecember 18. 08:00
Hordás vagyok amúgy… Hordás vagyok amúgy…December 14. 08:00
G(r)ill kapitány G(r)ill kapitányDecember 3. 12:00
Elfújom a házadat! Elfújom a házadat!December 19. 08:00

Ahogyan a fenti naptárban láthatjátok, az első nap november 28-a, advent első vasárnapja, és éppen 27 nap telik el karácsonyig, így minden klasszikus kaszttal háromszor találkozhattok a nagy várakozás során. Ha most kezdtetek csak bele, nézzétek meg a korábbi dátumokat is, hátha találtok kedvetekre való meglepetés receptet!

Karácsonyig minden nap "kibonthatjátok" a soron következő listát, és aznap próbára tehetitek a játékbeli tudományotokat, (és szerencséteket), legyen szó egy őrült OTK kihívásról, egy metatörő csatapakliról, egy váratlan stratégiáról az adott kaszttól, vagy egy egyszerű téma köré épített mémről.

Ha szeretnéd részletesebben megismerni a mai paklit, akkor olvass tovább, vagy be is másolhatod gyorsan a gyűjteményedbe, hogy meglepetés legyen.

#20 Sárkány csalogató 3520

Pakli megtekintése

Vigyázat: A mai dekk egy őrült OTK kihívás, nem ajánlott csillagok gyűjtésére, de annál édesebb a győzelem!

A modern HS játékos kiteszi a Malygos, és mellette még 5-9 lapot attól függően milyen a modora, van benne másolás, laphúzás, sebzés bőven, a vadon eszközei kimeríthetetlenek. De mi van azokkal, akik a Classic formátumban garázdálkodnak? Nekik nem jut a különleges varázslat alapú OTK élményből? Ők nem kaphatnak annyi varázserőt, hogy az asztal állásától teljesen függetlenül, kézből tudjanak győzelmet aratni?

Ahogy megtörténik a "csaló-gatás"...

Ez a pakli többféleképpen is képes Malygos-t az asztal ra ragasztani, de a legszebb mind közül az árnyékban bolyongó Alarm-o-Bot.

RIADÓ. RIADÓ. RIADÓ.

Nem is kell más hozzá, mint kitenni, és ráhúzni a füstöt a Conceal segítségével. Lehetséges célpontja bármely másik lény a pakliban, de természetesen a fő attrakció a sárkány előcsalogatása.

...ezzel a kombóval nem csak Malygos, hanem ti is fürödni fogtok a manában!

Ha pedig összejön a csalogatás, akkor uccu, jöhetnek az "apró-sebző" varázslatok, elsőnek jobb azokat kitenni amik húznak is, Shiv jó választás, ezzel aktiválhatjátok az Eviscerate combo effejtjétis. Ha nem volna elég a kézben lévő varázslatok száma, akkor mégegyszer kisegíthet a Conceal, illetve bátrabbak letehetik az aukcióst, hátha csoda történik. További lehetőség a sárkány visszavétele a kézbe, ezzel védve van a formátum minden veszélyétől, és 7 manáért újra kijátszva már több lehetőséget enged.

Robban az ellenfél, nem gyűjtött elég páncélt magára.

A kombó lapokat tartogatva időhúzás céljából bekerültek még a Doomsayer-ek, akiket több módon is meg lehet játszani. Egyrészt üres asztalon kiváló zavarás, másrészt Preparation - Vanish - Doomsayer, vagy akár Prep nélkül is egy igen jó előkészítő kör lehet az aukciós, a riasztós robot, vagy a sárkány kijátszásához.

"Be Prepared" - Rogue közmondás

Nem kevésbé nagy élmény az utolsó lappal győzni egy ilyen dekkel.

A fenti példában vissza kellett rántani a Gadgetzan Auctioneer-t ez Shadowstep-pel, hogy a saját húzópaklim ne öljön meg. Az elterelésre nagy szükség lehet, ha a kombó lapok nem a megfelelő sorrendben jönnek. A fenti játékban sokat segített a zoo önsebző jelleme, és a játékos gyakorlatlansága, de azért be kell lássátok, így is sikerélmény, hiszen a kombó nélkül nem sokáig tartható életben a sárkányos Rogue.

Ha nem akarod magad megöletni, akkor költözz a Barrensbe, és változtass nevet. Sok szerencsét!

Ha ódzkodtok az Alarm-o-Bot féle low- vagy inkább üres-rolloktól, de szívesen játszanátok Maly rugóval, akkor itt egy másik lista Alfons tollából, ami a Faceless Manipulator képességét használja ki a kombó kimaxolásához:

Classic- Maly Rouge 2.0 4140

Pakli megtekintése

Még a zárás előtt szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy ha még nem tettétek, akkor regisztráljatok az oldalon, készítsetek paklikat, és szavazzatok a kedvenc frakciótokhoz tartozó paklikra! A további részletekért nézzétek meg az alábbi cikket a játékról, ami értékes nyereményekkel kecsegtet:

Hearthstone Hungary játék: Nyerj Mega Bundle-t a következő kiegészítőből

Jól gondoljátok meg, hogy melyik oldalra álltok. A becsületetek forog kockán!

(A naptárban szereplő paklik nem vesznek részt a játékban.)


Ezzel a dekkel folytatjuk utunk a sárkányok világába, először 10-én Malfurionnal megtalálhattátok a Sárkányok fészkét, most pedig Valeerával a csalogatásban próbálhattok szerencsét. A péntekeket mostantól Malygos OTK-i urallták a naptárban, ám lehetséges, hogy az utolsó paklival más módon is nyerhettek.

A Rogue kaszt második dekkjével egy inkább baráti, vagy tét nélküli meccsekre alkalmas listát mutattunk be. A harmadik egy egészen más vonalat fog bemutatni, de ne aggódjatok, az újdonságok abból sem fognak hiányozni!

Jó játékot, és békés, egészséges karácsonyi időszakot kívánunk hozzá mindenkinek!

Vissza a főoldalra!

classic pakli advent

További híreink