HírekSárkány csalogató - Adventi megl...

Sárkány csalogató - Adventi meglepetés pakli recept

| 2021.12.17 14:00
831

Varázslatos hétvégét kívánunk Hearthstone Játékosok!

Természetesen ma is folytatódik a cikksorozat, amely az adventi időszakban minden nap egy-egy új klasszikus formátumú paklit tár elétek.

 

Klasszikus Adventi Hearthstone Kalendárium

Techno Malfurion Techno MalfurionDecember 1. 15:00
Sárkányok fészke Sárkányok fészkeDecember 10. 10:00
Három seprű Három seprűDecember 22. 14:00
Papagájos kapitányos Papagájos kapitányosDecember 20. 10:00
Titkos Bocipálya Titkos BocipályaDecember 2. 12:00
Kontrás vadász Kontrás vadászDecember 11. 10:00
Klassz a mágus! Klassz a mágus!December 7. 12:00
Az ősmágus tanoncai Az ősmágus tanoncaiDecember 21. 08:00
Narancs, és szegfűszeg Narancs, és szegfűszegDecember 16. 08:00
Habzó szélvihar Habzó szélviharDecember 15. 08:00
Holtak serege Holtak seregeDecember 9. 12:00
Porondmester PorondmesterDecember 5. 09:00
Combos pap Combos papDecember 12. 09:00
Varian árnyéka Varian árnyékaNovember 28. 09:00
Késdobálós KésdobálósNovember 30. 12:00
Sárkány csalogató Sárkány csalogatóDecember 17. 14:00
Vézgetes négykezes Vézgetes négykezes December 23. 08:00
Aggrobbanás AggrobbanásNovember 29. 14:00
Véres roham Véres rohamDecember 8. 12:00
Dr. 3 Dr. 3December 4. 10:00
Lerágott csont Lerágott csontDecember 13. 08:00
A sárkány karmai A sárkány karmaiDecember 24. 08:00
Kezes démon Kezes démonDecember 18. 08:00
Hordás vagyok amúgy… Hordás vagyok amúgy…December 14. 08:00
G(r)ill kapitány G(r)ill kapitányDecember 3. 12:00
Elfújom a házadat! Elfújom a házadat!December 19. 08:00

Ahogyan a fenti naptárban láthatjátok, az első nap november 28-a, advent első vasárnapja, és éppen 27 nap telik el karácsonyig, így minden klasszikus kaszttal háromszor találkozhattok a nagy várakozás során. Ha most kezdtetek csak bele, nézzétek meg a korábbi dátumokat is, hátha találtok kedvetekre való meglepetés receptet!

Karácsonyig minden nap "kibonthatjátok" a soron következő listát, és aznap próbára tehetitek a játékbeli tudományotokat, (és szerencséteket), legyen szó egy őrült OTK kihívásról, egy metatörő csatapakliról, egy váratlan stratégiáról az adott kaszttól, vagy egy egyszerű téma köré épített mémről.

Ha szeretnéd részletesebben megismerni a mai paklit, akkor olvass tovább, vagy be is másolhatod gyorsan a gyűjteményedbe, hogy meglepetés legyen.

#20 Sárkány csalogató 0

Pakli megtekintése

Vigyázat: A mai dekk egy őrült OTK kihívás, nem ajánlott csillagok gyűjtésére, de annál édesebb a győzelem!

A modern HS játékos kiteszi a Malygos, és mellette még 5-9 lapot attól függően milyen a modora, van benne másolás, laphúzás, sebzés bőven, a vadon eszközei kimeríthetetlenek. De mi van azokkal, akik a Classic formátumban garázdálkodnak? Nekik nem jut a különleges varázslat alapú OTK élményből? Ők nem kaphatnak annyi varázserőt, hogy az asztal állásától teljesen függetlenül, kézből tudjanak győzelmet aratni?

Ahogy megtörténik a "csaló-gatás"...

Ez a pakli többféleképpen is képes Malygos-t az asztal ra ragasztani, de a legszebb mind közül az árnyékban bolyongó Alarm-o-Bot.

RIADÓ. RIADÓ. RIADÓ.

Nem is kell más hozzá, mint kitenni, és ráhúzni a füstöt a Conceal segítségével. Lehetséges célpontja bármely másik lény a pakliban, de természetesen a fő attrakció a sárkány előcsalogatása.

...ezzel a kombóval nem csak Malygos, hanem ti is fürödni fogtok a manában!

Ha pedig összejön a csalogatás, akkor uccu, jöhetnek az "apró-sebző" varázslatok, elsőnek jobb azokat kitenni amik húznak is, Shiv jó választás, ezzel aktiválhatjátok az Eviscerate combo effejtjétis. Ha nem volna elég a kézben lévő varázslatok száma, akkor mégegyszer kisegíthet a Conceal, illetve bátrabbak letehetik az aukcióst, hátha csoda történik. További lehetőség a sárkány visszavétele a kézbe, ezzel védve van a formátum minden veszélyétől, és 7 manáért újra kijátszva már több lehetőséget enged.

Robban az ellenfél, nem gyűjtött elég páncélt magára.

A kombó lapokat tartogatva időhúzás céljából bekerültek még a Doomsayer-ek, akiket több módon is meg lehet játszani. Egyrészt üres asztalon kiváló zavarás, másrészt Preparation - Vanish - Doomsayer, vagy akár Prep nélkül is egy igen jó előkészítő kör lehet az aukciós, a riasztós robot, vagy a sárkány kijátszásához.

"Be Prepared" - Rogue közmondás

Nem kevésbé nagy élmény az utolsó lappal győzni egy ilyen dekkel.

A fenti példában vissza kellett rántani a Gadgetzan Auctioneer-t ez Shadowstep-pel, hogy a saját húzópaklim ne öljön meg. Az elterelésre nagy szükség lehet, ha a kombó lapok nem a megfelelő sorrendben jönnek. A fenti játékban sokat segített a zoo önsebző jelleme, és a játékos gyakorlatlansága, de azért be kell lássátok, így is sikerélmény, hiszen a kombó nélkül nem sokáig tartható életben a sárkányos Rogue.

Ha nem akarod magad megöletni, akkor költözz a Barrensbe, és változtass nevet. Sok szerencsét!

Ha ódzkodtok az Alarm-o-Bot féle low- vagy inkább üres-rolloktól, de szívesen játszanátok Maly rugóval, akkor itt egy másik lista Alfons tollából, ami a Faceless Manipulator képességét használja ki a kombó kimaxolásához:

Classic- Maly Rouge 2.0 0

Pakli megtekintése

Még a zárás előtt szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy ha még nem tettétek, akkor regisztráljatok az oldalon, készítsetek paklikat, és szavazzatok a kedvenc frakciótokhoz tartozó paklikra! A további részletekért nézzétek meg az alábbi cikket a játékról, ami értékes nyereményekkel kecsegtet:

Hearthstone Hungary játék: Nyerj Mega Bundle-t a következő kiegészítőből

Jól gondoljátok meg, hogy melyik oldalra álltok. A becsületetek forog kockán!

(A naptárban szereplő paklik nem vesznek részt a játékban.)


Ezzel a dekkel folytatjuk utunk a sárkányok világába, először 10-én Malfurionnal megtalálhattátok a Sárkányok fészkét, most pedig Valeerával a csalogatásban próbálhattok szerencsét. A péntekeket mostantól Malygos OTK-i urallták a naptárban, ám lehetséges, hogy az utolsó paklival más módon is nyerhettek.

A Rogue kaszt második dekkjével egy inkább baráti, vagy tét nélküli meccsekre alkalmas listát mutattunk be. A harmadik egy egészen más vonalat fog bemutatni, de ne aggódjatok, az újdonságok abból sem fognak hiányozni!

Jó játékot, és békés, egészséges karácsonyi időszakot kívánunk hozzá mindenkinek!

classic pakli advent

További híreink