HírekKontrás vadász - Adventi meglepe...

Kontrás vadász - Adventi meglepetés pakli recept

| 2021.12.11 10:00
1018

A jó oldalt választottátok Hearthstone Játékosok?

Természetesen ma is folytatódik a cikksorozat, amely az adventi időszakban minden nap egy-egy új klasszikus formátumú paklit tár elétek.

 

Klasszikus Adventi Hearthstone Kalendárium

Techno Malfurion Techno MalfurionDecember 1. 15:00
Sárkányok fészke Sárkányok fészkeDecember 10. 10:00
Három seprű Három seprűDecember 22. 14:00
Papagájos kapitányos Papagájos kapitányosDecember 20. 10:00
Titkos Bocipálya Titkos BocipályaDecember 2. 12:00
Kontrás vadász Kontrás vadászDecember 11. 10:00
Klassz a mágus! Klassz a mágus!December 7. 12:00
Az ősmágus tanoncai Az ősmágus tanoncaiDecember 21. 08:00
Narancs, és szegfűszeg Narancs, és szegfűszegDecember 16. 08:00
Habzó szélvihar Habzó szélviharDecember 15. 08:00
Holtak serege Holtak seregeDecember 9. 12:00
Porondmester PorondmesterDecember 5. 09:00
Combos pap Combos papDecember 12. 09:00
Varian árnyéka Varian árnyékaNovember 28. 09:00
Késdobálós KésdobálósNovember 30. 12:00
Sárkány csalogató Sárkány csalogatóDecember 17. 14:00
Vézgetes négykezes Vézgetes négykezes December 23. 08:00
Aggrobbanás AggrobbanásNovember 29. 14:00
Véres roham Véres rohamDecember 8. 12:00
Dr. 3 Dr. 3December 4. 10:00
Lerágott csont Lerágott csontDecember 13. 08:00
A sárkány karmai A sárkány karmaiDecember 24. 08:00
Kezes démon Kezes démonDecember 18. 08:00
Hordás vagyok amúgy… Hordás vagyok amúgy…December 14. 08:00
G(r)ill kapitány G(r)ill kapitányDecember 3. 12:00
Elfújom a házadat! Elfújom a házadat!December 19. 08:00

Ahogyan a fenti naptárban láthatjátok, az első nap november 28-a, advent első vasárnapja, és éppen 27 nap telik el karácsonyig, így minden klasszikus kaszttal háromszor találkozhattok a nagy várakozás során. Ha most kezdtetek csak bele, nézzétek meg a korábbi dátumokat is, hátha találtok kedvetekre való meglepetés receptet!

Karácsonyig minden nap "kibonthatjátok" a soron következő listát, és aznap próbára tehetitek a játékbeli tudományotokat, (és szerencséteket), legyen szó egy őrült OTK kihívásról, egy metatörő csatapakliról, egy váratlan stratégiáról az adott kaszttól, vagy egy egyszerű téma köré épített mémről.

Ha szeretnéd részletesebben megismerni a mai paklit, akkor olvass tovább, vagy be is másolhatod gyorsan a gyűjteményedbe, hogy meglepetés legyen.

#14 Kontrás vadász 0

Pakli megtekintése

Vigyázat: A dekk off-meta jellege becsaphatja az ellenfelet, és nagyobb winstreak-ek lehetőségét hordozza magában!

A vadász a druidához hasonlóan egy nagyon kicsi skatulyát kapott a hajdani meta kialakulásakor. Annyira egyszerű, és hatékony játékot nyújt az arc-támadás stratégia, hogy sokan nem is tudnak mást elképzelni. Ha szeretnétek lerombolni ezeket a falakat próbáljátok ki ezt a gyöngyszemet, ami nemcsak megpróbálja feltartani az agresszorokat, hanem képes lehet a kontroll dekkek passzív köreivel szemben is hatékonyan fellépni. Különösen ajánlott Sylvanas Windrunner hősportré használata, ugyanis ez a hős az egyik legbeszédesebb a prémium portrék között! (Hozzáteszem olyan is van, akinek semmilyen kártya interakció nem jutott, ez elég nagy melléfogás a Blizzardtól). A hős az egyik első, amit meg lehetett szerezni, így sok klasszikus lap kijátszásakor szólal meg: Arcane Shot, Deadly Shot, Explosive Shot, Flare, Hunter's Mark, Kill Command, Multi-Shot, Tracking melyeknek egy jó része alkalmazható más arche-típusokban is.

Soha ne játsszatok „bújócskát” egy vadásszal.

(Csak, hogy teljes legyen a lista a nem klasszikus lapokkal: Play Dead, Revenge of the Wild, Toxic Arrow.)

A meccsek eleje kétségbeejtően nézhet ki...

A Hunter játékosok tudják, hogy a meccsek szorosak, ha nem sikerül diktálni főleg Zoo warlock ellen, akkor okosan kell gazdálkodni az erőforrásokkal: nem minden a tempó, adott esetben egy kicsit megszaladt asztalra nagyon jó a Starving Buzzard - Unleash the Hounds kombó. Ez a lista viszont ennél szofisztikáltabb törlésre is képes.

Itt az ideje, hogy egyenlítsünk.

Noha vadász titkai megfelelő board-controlt biztosítanak, proaktív lehetőségként a Wild Pyromancer gyújtogathatja az asztalt az olcsó spellekkel triggerelve.

Azok a lapok, amin a beast faj megjelenik mindenképp át kell essenek egy próbán. Például a Stampeding Kodo egy kicsit ügyetlennek tűnik a dekkben, meg az ára alapján is elég lassú, ám a Kill Command-hoz hasonló szinergiák, illetve a következő potenciális célpontjai miatt megragadt: Armorsmith, Acolyte of Pain, Young Priestess, Argent Squire - főleg ha Defender of Argus felbuffolta. Az sem baj, ha Argust veszi le, szóval általában kijön az érték a kodo kijátszásakor.

(Szegény ExtraDip sok példajáték áldozata, de ne aggódjatok, azért rendesen el szokta verni a kiforratlan listáinkat. De mikor jelöl már vissza!?)

Csalóka módon Alexstrasza többet tud segíteni a Hunter hős gyógyításával, mint az ellenfél puhításával: a kaszt agresszivitása elég tűzerőt biztosít, az "Élet Védelmezője" pedig segíthet a szoros helyzetekben... vagy csak rádupláz a győzelem mámorára!

(Ez az utolsó kép pedig az egyik legemlékezetesebb meccs, amit valaha játszottam, annyira ritka helyzetek, és lapok fordultak benne elő.)

Ha ti is megéltetek emlékezetes pillanatokat, akkor osszátok meg velünk itt a HSHu-n a legjobb pillanatok menüpontban, vagy nézzétek meg mások ilyen őrültségbe keveredtek!

Ezen a meccsen három Sylvanas Windrunner is kijátszásra került, és a győzelmet King Krush, és a Gladiator's Longbow hozta le. Stílusosan maga Lord Jaraxxus volt az ellenfél, aki az új hős képességével már éppen kezdett kezelhetetlen előnyt generálni.


Még a zárás előtt szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy válasszatok oldalt! Ha nem tudjátok miről van szó, nézzétek meg az alábbi cikket a játékról, ami értékes nyereményekkel kecsegtet:

Hearthstone Hungary játék: Nyerj Mega Bundle-t a következő kiegészítőből

Jól gondoljátok meg, hogy melyik oldalra álltok. A becsületetek forog kockán!

(A naptárban szereplő paklik nem vesznek részt a játékban.)


A vadász második pakliját láthattátok ezzel, a Titkos Bocipálya közönség kedvenc volt, kíváncsiak vagyunk hogyan fog szerepelni egy kontroll változat.

A harmadik dekk egy mémben hiányt nem szenvedő tempós variáció lesz, ami szintén távol áll a megszokott meta listáktól.

Jó játékot, és békés, egészséges karácsonyi időszakot kívánunk hozzá mindenkinek!

pakli advent classic

További híreink