HírekHearthstone Szezon 28 - Napbarní...

Hearthstone Szezon 28 - Napbarnított Murloc Tinyfinek

Borovi Bence | 2016.07.01 18:00
4544

Tinyfin hátlap

A mai napon (július 1-én) elkezdődött a 28. hivatalos Hearthstone szezon és augusztus 1-étől egy új Tinyfin strand témájú hátlappal gyarapíthatjátok a gyűjteményeteket.

 

Kezd beindulni a nyár, de ettől még nem kell forrófejűvé válnotok! Mindig hűvősen maradhattok a Murlocokkal a Tinyfin strandon! Dőljetek hátra, pihenjetek és élvezzétek a trópusi Tinyfin strand kártyahátlapot, melyet a Murlocok hoznak el nektek a Hearthstone júliusi szezonjában. Ezt a hűsítő hátlapot csak akkor szerezheted meg, ha játszol a Hearthstone-nal júliusban és eléred a 20-as rangot Standard vagy Wild módban.

Murloc Tinyfin kártya hátlap

A hátlapot nem fogod azonnal megkapni, amint eléred a 20-as rangot, csak a következő szezon kezdetén, tehát augusztus 1-én 00:00-kor.

Az összes eddig megszerezhető és jelenleg elérhető kártya hátlapot itt találhatjátok meg. (Hearthstone Wiki > Kártya hátlapok menüpont).

Azt se felejtsd el, hogy minél magasabbra jutsz a rangsoron, annál több csillaggal fogod kezdeni a következő szezont. Tehát ha eléred a 15-ös rangot az egyik szezonban, akkor a következő szezonban már a 21-es rangról fogsz indulni.

Amennyiben a 20-as rangért járó hátlap számodra nem elég, irány a legenda rang... Legenda rang elérése esetén egy "legendás" kártya hátlapot kaphatsz.

Hearthstone legenda hátlap

Nem kell aggódnod, ha eddig nem érted el a legenda rangot, ez a hátlap örökre megmarad és bármikor megszerezheted.

Azonban a 20-as rang eléréséért járó hátlap mindig más, tehát, ha az egyik hónapban kimaradsz - nem éred el a 20-as rangot - akkor azt a hátlapot később már sose szerezheted meg.

frozen  disney

A júniusi hátlap Zul'Drak témájú, májusi hátlap Shadowmoon Valley témájú, az áprilisi hátlap Yogg-Saron témájú, a márciusi hátlap Hogger témájú, februári hátlap Thunder Bluff témájú, januári hátlap Love is in the Air témájú, a 2015 decemberi hátlap Thrall, a shaman témájú, novemberi hátlap League of Explorers témájú, az októberi hátlap Highmaul Ogre témájú, a szeptemberi hátlap Exodar témájú, az augusztusi hátlap Grand Tournament témájú, a júliusi hátlap Darkspear troll témájú, a júniusi hátlap Darnassus témájú, májusi hátlap Ninja témájú, az áprilisi hátlap édes, torta témájú márciusi hátlap Ragnaros témájú, a februári hátlap kínai újév témájú, januári hátlap Maraad témájú, a 2014 decemberi hátlap Gnome témájú, a novemberi hátlap Goblin témájú, az októberi hátlap Halloween témájú, a szeptemberi hátlap kalóz témájú, az augusztusi hátlap Icecrown témájú, a júliusi hátlap Naxxramas témájú, a júniusi hátlap szivárvány színű, a májusi hátlap Black Temple témájú, az áprilisi pedig Pandaria témájú volt.

Forrás: Battle.net, Hearthstone huszonnyolcadik hivatalos szezon - Napbarnított Tinyfinek

kártya hátlap

További híreink