HírekHearthstone Szezon 40: HearthS'm...

Hearthstone Szezon 40: HearthS'mores

| 3015

HearthSmores hátlap

2017. július 1-jén elkezdődött a 40. hivatalos Hearthstone szezon és augusztus 1-étől egy új tábortűz témájú hátlappal gyarapíthatjátok a gyűjteményeteket.

Semmi sem hasonlítható egy tábortüzes összejövetelhez. Élvezhetitek a csillogó szenet és megoszthattok történeteket a barátaitokkal, miközben a fa tüzének és a szabadnak a vegyes illatai keringenek a levegőben.

Ugyebár nincsen igazi tábortűz az olvadós, ragadós, ragacsos, finom s'more-ok nélkül (ez az Egyesült Államokban a tábortüzek kötelező csokis süteménye)? Most a tábortüzek csokis, kekszes, mályvacukor izesítését hozzáadhatjátok a Hearthstone gyűjteményetekhez a HearthS'more hátlappal!

Ezt a kártya hátlapot csak akkor szerezheted meg, ha játszol a Hearthstone-nal júliusban és eléred a 20-as rangot Standard vagy Wild módban.

Megjegyzés: Ez a hátlap még nem került be a játékba, tehát júliusban biztosan fog érkezni egy patch, amivel valószínűleg a kártya csomag változások is érkeznek majd.

HearthSmore kártya hátlap

A hátlapot nem fogod azonnal megkapni, amint eléred a 20-as rangot, csak a következő szezon kezdetén, tehát augusztus 1-jén 00:00-kor.

Az összes eddig megszerezhető és jelenleg elérhető kártya hátlapot itt találhatjátok meg. (Hearthstone Wiki > Kártya hátlapok menüpont - a mai nap folyamán frissíteni fogjuk).

Azt se felejtsd el, hogy minél magasabbra jutsz a rangsoron, annál több csillaggal fogod kezdeni a következő szezont. Tehát ha eléred a 15-ös rangot az egyik szezonban, akkor a következő szezonban már a 21-es rangról fogsz indulni.

Amennyiben a 20-as rangért járó hátlap számodra nem elég, irány a legenda rang... Legenda rang elérése esetén egy "legendás" kártya hátlapot kaphatsz.

Hearthstone legenda hátlap

Nem kell aggódnod, ha eddig nem érted el a legenda rangot, ez a hátlap örökre megmarad és bármikor megszerezheted.

Viszont a 20-as rang eléréséért járó hátlap mindig más, tehát, ha az egyik hónapban kimaradsz - nem éred el a 20-as rangot - akkor azt a hátlapot később már sose szerezheted meg.

2017. március elsejétől: Ha elérsz egy mérföldkövet, akkor onnantól már nem kerülhetsz hátrébb a szezonban. A mérföldkövek: 20-as rang, 15-ös rang, 10-es rang, 5-ös rang és legenda rang.

frozen  disney

A júniusi hátlap Dalaran témájú, májusi hátlap Sunwell témájú, az árpilisi hátlap Un'Goro témájú, a márciusi hátlap Kraken témájú, a januári hátlap Grimy Goons témájú, a 2016. decemberi hátlap Jade Lotus témájú, novemberi hátlap Halfhill témájú, a szeptemberi hátlap Legion témájú, az augusztusi hátlap Medivh témájú, a júliusi hátlap Tinyfin strand témájú, a júniusi hátlap Zul'Drak témájú, a májusi hátlap Shadowmoon Valley témájú, az áprilisi hátlap Yogg-Saron témájú, a márciusi hátlap Hogger témájú, februári hátlap Thunder Bluff témájú, januári hátlap Love is in the Air témájú, a 2015 decemberi hátlap Thrall, a shaman témájú, novemberi hátlap League of Explorers témájú, az októberi hátlap Highmaul Ogre témájú, a szeptemberi hátlap Exodar témájú, az augusztusi hátlap Grand Tournament témájú, a júliusi hátlap Darkspear troll témájú, a júniusi hátlap Darnassus témájú, májusi hátlap Ninja témájú, az áprilisi hátlap édes, torta témájú márciusi hátlap Ragnaros témájú, a februári hátlap kínai újév témájú, januári hátlap Maraad témájú, a 2014 decemberi hátlap Gnome témájú, a novemberi hátlap Goblin témájú, az októberi hátlap Halloween témájú, a szeptemberi hátlap kalóz témájú, az augusztusi hátlap Icecrown témájú, a júliusi hátlap Naxxramas témájú, a júniusi hátlap szivárvány színű, a májusi hátlap Black Temple témájú, az áprilisi pedig Pandaria témájú volt.

Forrás: Battle.net, Hearthstone negyvenedik hivatalos szezon - Hearth'Smores

Vissza a főoldalra!

szezon hátlap

További híreink