HírekHearthstone Szezon 29 - Egy elbű...

Hearthstone Szezon 29 - Egy elbűvölő meghívás

Borovi Bence | 2016.08.01 17:00
3896

Medivh hátlap

A mai napon (augusztus 1-én) elkezdődött a 29. hivatalos Hearthstone szezon és szeptember 1-étől egy új Medivh témájú hátlappal gyarapíthatjátok a gyűjteményeteket.

 

A mágus Medivh a nyár legmágikusabb party-jára készül. Már te is a meghívottak listáján vagy, tehát nincs is más dolgod, csak érd el a 20-as rangot az augusztusi szezonban és már be is csúsztathatod a gyűjteményedbe az elegáns meghívó kártyádat. Ezt a mágikus kártya hátlapot csak akkor szerezheted meg, ha játszol a Hearthstone-nal augusztusban és eléred a 20-as rangot Standard vagy Wild módban.

Medivh kártya hátlap

A hátlapot nem fogod azonnal megkapni, amint eléred a 20-as rangot, csak a következő szezon kezdetén, tehát szeptember 1-én 00:00-kor.

Az összes eddig megszerezhető és jelenleg elérhető kártya hátlapot itt találhatjátok meg. (Hearthstone Wiki > Kártya hátlapok menüpont).

Azt se felejtsd el, hogy minél magasabbra jutsz a rangsoron, annál több csillaggal fogod kezdeni a következő szezont. Tehát ha eléred a 15-ös rangot az egyik szezonban, akkor a következő szezonban már a 21-es rangról fogsz indulni.

Amennyiben a 20-as rangért járó hátlap számodra nem elég, irány a legenda rang... Legenda rang elérése esetén egy "legendás" kártya hátlapot kaphatsz.

Hearthstone legenda hátlap

Nem kell aggódnod, ha eddig nem érted el a legenda rangot, ez a hátlap örökre megmarad és bármikor megszerezheted.

Azonban a 20-as rang eléréséért járó hátlap mindig más, tehát, ha az egyik hónapban kimaradsz - nem éred el a 20-as rangot - akkor azt a hátlapot később már sose szerezheted meg.

frozen  disney

A júliusi hátlap Tinyfin strand témájú, a júniusi hátlap Zul'Drak témájú, a májusi hátlap Shadowmoon Valley témájú, az áprilisi hátlap Yogg-Saron témájú, a márciusi hátlap Hogger témájú, februári hátlap Thunder Bluff témájú, januári hátlap Love is in the Air témájú, a 2015 decemberi hátlap Thrall, a shaman témájú, novemberi hátlap League of Explorers témájú, az októberi hátlap Highmaul Ogre témájú, a szeptemberi hátlap Exodar témájú, az augusztusi hátlap Grand Tournament témájú, a júliusi hátlap Darkspear troll témájú, a júniusi hátlap Darnassus témájú, májusi hátlap Ninja témájú, az áprilisi hátlap édes, torta témájú márciusi hátlap Ragnaros témájú, a februári hátlap kínai újév témájú, januári hátlap Maraad témájú, a 2014 decemberi hátlap Gnome témájú, a novemberi hátlap Goblin témájú, az októberi hátlap Halloween témájú, a szeptemberi hátlap kalóz témájú, az augusztusi hátlap Icecrown témájú, a júliusi hátlap Naxxramas témájú, a júniusi hátlap szivárvány színű, a májusi hátlap Black Temple témájú, az áprilisi pedig Pandaria témájú volt.

Forrás: Battle.net, Hearthstone huszonkilencedik hivatalos szezon - Egy elbűvölő meghívás

kártya hátlap

További híreink