Véletlenszerű hír Összes hír megtekintése

K&C: A Kukac és a Spiteful

Beküldve: , által. Megtekintve:2093

Corridor Creeper

Sziasztok! Egy olyan témával készültem, amelyben 2 új Kobolds & Catacombs lap köré épülő decket mutatok be.

Megjegyzés: Ezt a cikket még a nerfek bejelentése előtt küldte be Only Hunt nevű olvasónk!

Ezek a lapok a Spiteful Summoner és a Corridor Creeper. Nagyon ütős kis deckek, de néhány csak "mém" pakli. Van olyan, amely teljesen új árnyalatot hozott a játékba. Néhány deck fellépett az 50% Win Rate felé ezek közül, vagy legalábbis lehet vele jó WR-et produkálni. 

A 2 lap közül Corridor Creeper-t mindenképpen megéri lekraftolni, hiszen az aggro és tempo deckekben is nagy szerepe van. Valamint pár Control Deck-ben is megéri. 

Priest

Spiteful Dargon Priest:

Ez a leghíresebb deck ezekkel a Kobolds-os lapokkal. A pakli a sárkányokra épít, majd a 6. körben egy 8 vagy 10 manás lényt idéz meg a Spiteful Summoner segítségével.

Ami még beleférne, akinek megvan:

Amely lapok kikerülhetnének:

Priest lapok:

Semleges Lapok:

Hunter

 Spiteful Midrange Hunter:

A pakli erős bestiákra épit! 6 manánál egy 9 manás lényt idéz meg nekünk a Spiteful Summoner.

Ebbe a pakliba is beleférne a kalóz pakk:

Amely lapok ebben az esetben kikerülhetnének:

Hunter lapok:

Semleges lapok:

Warrior

Spiteful Pirate Warrior:

Erről egy kicsit hosszadalmasabban számolnék be. Mivel nincs fent az oldalon hasonló pakli.

Az egész kalózókra épül. Persze sajnos nekem ide hiányzik 1-2 erős lap még, mivel a Warriorral nagyon ritkán játszom. Csak küldizni szoktam. A lényeg minél nyorsabban leszámolni ellenfelünkkel. A Spiteful Summoner itt egy 7 manás lényt fog nekünk kitenni, ami azért még mindig nem rossz, hiszen egy 4/4-es test mellé egy 7 manás lényt kapunk. Spellbreaker-t taunt minionra használjuk fel, hogy tudjon arcba menni.

Amely lapok még beférnének:

Ebben az esetben kikerülne

Warrior lapok:

Semleges Lapok:

Warlock

Spiteful Zoolock:

Szintén egy erős deck, ahol a cél a harcteret agresszívan telerakni . A Spiteful Summoner itt vagy egy 10 manás, vagy egy 8 manás lényt idéz meg. Természetesen 2  Doom jobb lenne, de én sajnos csak eggyel rendelkezek.

A Crystalweaver az egyik leghasznosabb lap, érdemes akkor kijátszani, ha sok démonunk van lent, vagy miután Gul'dan-nal visszahívtuk őket. A többi lap magáért beszél, hogy mit miért. Ez a deck annyira nem ismert, nagyon-nagyon kevesen játsszák, de eléggé jó kis pakli. A legnagyobb hátránya, ami miatt ha nincs meg a 2 DOOM! 8 manánál kapunk 1 Grand Archivist-et, ami elnyomja a DOOM!-ot és nagyából lehet is nyomni a Concende gombot.

Amely lapok beleférnének:

Amely lapokat ki kell venni, ha van Kalóz pakk: 1x Sneaky Devil, 1x Bonemare, 1x Fire Fly

Amely lapokat ki kell venni, ha van Kalóz pakk és Prince Keleseth: 2x Vulgar Homunculus, 1x Dire Wolf Alpha, 1x Fire Fly

Warlock lapok:

Semleges Lapok:

Druid

Spiteful Druid:

Ez egy teljesen Fun deck. Rankedre nem nagyon ajánlom, de lehet vele élvezni a játékot. 

Ezért is szinte csak alap lapokat tartalmaz. Druidnál ezzel a spiteful-lal jobb decket nem nagyon tudok elképzelni. Hiszen a Druid sajátossága a Mana szerzés, ami spell, igy az már egy nagy hátrány, valamint a Jade Idol, ami szintén erős lapnak számít, meg a Buffok Mark of the Lotus Power of the Wild Mark of Y'Shaarj Savage Roar, ami aggro/tempo Archtipusnál jó ha van.

Esetleg 2 Living Mana-val érdekesebbé lehetne tenni még a paklit.

A pakli lényege: A kis lényeinket bufforni, a Devilsaur Egg-et meg a két Cursed Disciple-lel buffolni, hogy minél több sebzést tudjunk bevinni ellenfelünk arcába.

Druid Lapok: 

Semleges Lapok:

A Spiteful Summoner-el kapunk egy 10 manás lényt. Nagy eséllyel be is fejezzük a meccset! Ha esetleg elhúzódna, a Forbidden Ancient-t segít. Pár sebzést Malfurion-nal is be tudunk vinni, ha esetleg túl hosszú a meccs. Sajnos ezt a decket én nem tudom összerakni, de ez is egy jó pakli a Spiteful Summoner segítségével.

Druid Lapok:

Semleges Lapok:

Shaman

Spiteful Overload Shaman

Az overloados lényekkel életbe tudjuk tartani magunkat, illetve a Spiteful Summoner segítségével, míg nem fejlődik fel a spellstone, majd lehetőleg a Giant-ot lemásolni a felfejlesztett spellstone-nal; vagy akár egy nagy Jade Golemet, esetleg még egy felbuffolt lényt is lehetne.

Akinek megvan:

A Totemeket ki lehet venni:

Shaman lapok:

Semleges Lapok:

Shamannál van ennek egy Wild-os figyelemre méltó változata is, ami a Spiteful Murloc Shaman. Mindenképpen probáljátok ki nagyon élvezetes.

Shaman Lapok:

Semleges Lapok:

Paladin

Paladinra is van egy Wild-os Murloc-os verzió. Bár a Paladinos verziót nem probáltam néhány lap hiánya miatt.

Paladin Lapok:

Semleges Lapok:

Akkor jöjjön a Paladin Standard verziója:

Spiteful Paladin: Teljesen netről szedtem. De ez igy egy használható deck a Spiteful Summoner-el és a Corridor Creeper-el.

Agresszív kezdés: Spiteful Summoner-el egy 8 manás lénytidézünk meg. Van 2x Chillblade Champion, ha esetleg heal kell erre jó a Lay on Hands is. Ezt a paklit nagyon keveset látni, de van benne fantázia.

Paladin Lapok:

Semleges Lapok:

Mage

Spiteful Big Spell Mage: Erről se nagyon tudok nyilatkozni - talán ez is nagyobb népzerűségnek örvend. A lényege spellekkel szétszedni az ellenfelet.

Mage Lapok:

Semleges Lapok:

Rogue

Ezzel az egy Kaszttal egyátalán nem probálkoznék ilyen témáju paklit összetenni Ugyanis a Rogue-nak a kis manás spell-jei nagyon erősek és hasznosak.

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

Paklik megtekintése!

kobolds pakli

Ezeket olvastad már?

További híreink