HírekHearthstone Szezon 60: Kul Tiras

Hearthstone Szezon 60: Kul Tiras

| 1164

Kul Tiras

Március elsején a 60. hivatalos Hearthstone szezon vette kezdetét és mindössze 5-öt kell nyernetek Rankedben az új hátlapért.

Még soha nem fordult elő, hogy a Blizzard ne írt volna cikket a hónap első napján az új szezonról (kivéve, amikor a BlizzConon mutatták be a hátlapot), de ez is eljött...

Kul Tiras az emberek egyik királysága, melynek uralkodója Katherine Proudmoore, vagyis Jainának az anyja. Az elmúlt hónapokban nagyon összekapcsolódott a Hearthstone és a World of Warcraft története, hiszen például a Rastakhan's Rumble is éppen az aktuális történet a World of Warcraft: Battle for Azeroth-ban is. Nincs ez másképpen a márciusi hátlappal sem, hiszen Kul Tiras is csak néhány hónapja vált elérhetővé a Warcraftban, és a Kul Tirast lakó emberekkel (Kul Tiran) pedig március 13-ától lehet majd játszani a World of Warcraftban.

Kul Tias kártya hátlap Kul Tias kártya hátlap

 

A Kul Tiras hátlap, és a címer

A hátlapot nem fogod azonnal megkapni, amint megvan az 5 győzelmed, csak a következő szezon kezdetén, tehát 2019. április 1-jén 00:00-kor.

Az összes eddig megszerezhető és jelenleg elérhető kártya hátlapot itt találhatjátok meg. (Hearthstone Wiki > Kártya hátlapok menüpont - a mai nap folyamán frissíteni fogjuk).

Amennyiben az 5 győzelemért járó hátlap számodra nem elég, irány a legenda rang... Legenda rang elérése esetén egy "legendás" kártya hátlapot kaphatsz.

Hearthstone legenda hátlap

Nem kell aggódnod, ha eddig nem érted el a legenda rangot, ez a hátlap örökre megmarad és bármikor megszerezheted.

Viszont az 5 győzelemért járó hátlap mindig más, tehát, ha az egyik hónapban kimaradsz - nem nyersz 5-öt - akkor azt a hátlapot később már sose szerezheted meg.

A következő szezont mindig pontosan 4 ranggal az előző szezon végi eredményed mögött kezded (Pl.: Rank 8-on fejezted be 2 csillaggal, akkor a következő szezont Rank 12-n kezded 2 csillaggal).

frozen  disney

A februári hátlap Pizza Stone témájú, a januári hátlap Just Chillin' témájú, 2018. decemberi hátlap Frostwolf témájú, novemberi hátlap Moonwell témájú, az októberi hátlap Edwin VanCleef témájú, a szeptemberi hátlap On the Level témájú, az augusztusi hátlap limonádé témájú, júliusi hátlap Lightforged témájú, a júniusi hátlap Back in Blue témájú, az áprilisi hátlap éljenzés és szurkolás témájú, a márciusi hátlap Mammut emlékek témájú, februári hátlap vad csillogás témájú, a januári hátlap jeges-tüzes vadság témájú, a 2017. decemberi hátlap katakombák témájú, a novemberi hátlap horgász témájú, az októberi hátlap Unholy Knight témájú, szeptemberi hátlap Frost Knight témájú, az augusztusi hátlap Blood Knight témájú, júliusi hátlap Hearth'Smore témájú, a júniusi hátlap Dalaran témájú, májusi hátlap Sunwell témájú, az árpilisi hátlap Un'Goro témájú, a márciusi hátlap Kraken témájú, a januári hátlap Grimy Goons témájú, a 2016. decemberi hátlap Jade Lotus témájú, novemberi hátlap Halfhill témájú, a szeptemberi hátlap Legion témájú, az augusztusi hátlap Medivh témájú, a júliusi hátlap Tinyfin strand témájú, a júniusi hátlap Zul'Drak témájú, a májusi hátlap Shadowmoon Valley témájú, az áprilisi hátlap Yogg-Saron témájú, a márciusi hátlap Hogger témájú, februári hátlap Thunder Bluff témájú, januári hátlap Love is in the Air témájú, a 2015 decemberi hátlap Thrall, a shaman témájú, novemberi hátlap League of Explorers témájú, az októberi hátlap Highmaul Ogre témájú, a szeptemberi hátlap Exodar témájú, az augusztusi hátlap Grand Tournament témájú, a júliusi hátlap Darkspear troll témájú, a júniusi hátlap Darnassus témájú, májusi hátlap Ninja témájú, az áprilisi hátlap édes, torta témájú márciusi hátlap Ragnaros témájú, a februári hátlap kínai újév témájú, januári hátlap Maraad témájú, a 2014 decemberi hátlap Gnome témájú, a novemberi hátlap Goblin témájú, az októberi hátlap Halloween témájú, a szeptemberi hátlap kalóz témájú, az augusztusi hátlap Icecrown témájú, a júliusi hátlap Naxxramas témájú, a júniusi hátlap szivárvány színű, a májusi hátlap Black Temple témájú, az áprilisi pedig Pandaria témájú volt.

Vissza a főoldalra!

szezon hátlap

További híreink